27.03.04
20:02
Много ще се радвам ако всеки , който мисли че диетата му е хубава постне своя дневен режим на хранене - в колко часа какво яде ,с каква цел, кога прави тренировката и кога пие добавки и т.н.Например (само например!!!) ако Image постне своя режим/диета(които предполагам е добър) и каже каква цел иска да постигне с диетата аз ще започна да ям същото(ако и аз имам същата цел) само че в други количества.Така ще се избегнат и многото въпроси!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
27.03.04
22:30
Да бе вярно я Ако може Image i Sax-o-matic да постнат дневния си хран.режим.
Ti nali si vegetarianec!!! :lol: :lol: :lol: Sq kato kajat 1kg tele6ki 6ol na den i ... :lol: :lol: :lol:
27.03.04
23:07
xaxaxax :) E че маи и някои от тях беше вегетарианец?Пък и да бъркам пак ще има какво да взема от там.
28.03.04
15:47
Аз съм вегетарианца! Само мляко и яйца! (и хайвер) :)
Искате моя режим? Бухахаха аз ям каквото ми падне! Не тренирам в момента и се глезя с какви ли не “боклучави” храни! Веднага щом започна да тренирам (надявам се по-скоро) ще постна хранителния си режим, ала той ще е така досадно префинен, че малцина ще се навият да го опитат. На Сакс режима върши работа! Той да ви каже как папка... Ще постнем примерни режими в раздел хранене.
28.03.04
16:30
Аз се храня по един режим, който дава добър резултат, но поне още 5-6 седмици не мога да кажа нищо, защото още експериментирам. Ще кажа всичко, което правих през последните 2 месеца, но нека първо съм сигурен, че действа.
:) аве нека си го кажат лошо няма ,но ас съм на мнение ,че в храненето както и в тренировката могат да се дадат само опщовалидни истини които да насочат индивида към правилният начин на хранене и трениране ,но хранителна и тренировачна програма не е добре да се правят поради факта че човека става скот и че се превръщаме в роботи .А за силна имуна система никога не яше еднотипни ядения сменяйте ги тва е един малко известен опщовалиден съвет и истина.
по-здрави и успех
29.03.04
11:01
a za relef nai-dobria variant niskovaglehidratna dieta lie ?
29.03.04
13:24
Определено не във всички случаи е наи добрият вариант.Аз примерно с моята структура съм сигурен че ако пусна нисковъглехидратнадиета не зависимо в какъв период,за два дена ще смъкна килограмите си до тези на племенницата ми 8)
30.03.04
10:04
mersi za savetite!