Въпросче

23.11.08
20:53

Та искам да попитам ако употребявам креатинова матрица примерно Селл масс която ситга за 40 дена ,след това мога ли веднага да пия примерно Анимал Пъмп(30 дена)?Сметката излиза 70 дена ,което не е малко.Това разумен вариант ли е или трябва да направя пауза между двете?(Цялата тази идея ми идва от МАГ-а междо другото,който го дават да се приема 80 дена,та си викам що да ме може да се направи таквоз нещо,а и нали трябва поне дву месечен прием на такъв род продукти)

СБ

24.11.08
04:45

Не знам кой ти е казал, но големия СелМас, който е 150лв свършва за 30 дни, а малкия от 120лв за 20 дни

ВИ

24.11.08
08:59

Специално за креатина това не е дълъг период. Някои автори препоръчват 3 месеца със 1 без, това съвпада и с предписанията на БСН за този продукт.
Лично аз през времето съм установил че най-удачен ми е приема 2 на 2 месеца прием с почивка.
И сила са прави за разфасовките - ако целиш маса и сила, ТРЯБВА да ползваш продукта по предписание - 2 пъти на ден. Ако го пиеш само след тренировка ще усетиш единствено тонизиране малко по-бързо възстановяване, но не и промени.

24.11.08
11:39

Това не го знаех за селл маса(някъде бях чел че се приема в тренировъчен ден по 2 ,а в нетренировъчен по 1)и ви благодаря за разяснението,но все пак част от въпроса си остава ,а именно:
Добре ли е да се приемат матрици на две различни фирми за период примерно от 60 дена(с цел определяне на по-добрият продукт) или 60 дена само с един продукт е по-удачният вариант?

ВЕ

24.11.08
12:40

Креатиновата матрица на Controlled Labs - Green MAGnitude се приема 12 седмици и се почива после 2 седмици. В твоя случай поне си направи труда да сръвниш хранителните стойности на Pump и Cellmass виж какви видове креатин се използват, какви са дозите пресметни дневния прием и ще си отговориш сам. Не са важни толкова марките на продуктите колкото съдържанието и дозировката!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1