Tribulus Terrestris (бабини зъби)

24.11.08
13:57

Здравейте! Имам няколко въпроса относно самата билка бабини зъби.Изсушена е,направил съм я ситна(горе долу като прах) и не знам как трябва да я взимам. Тоест искам да ми кажете как да я приемам, в смисъл само като чай или трябва да я направя много ситна, че да мога и нея да пия. Каква е дозировката? И мога ли да я смесвам с хранителни добавки? Например като гейнери, протеини и т.н.Също съм чувал, че самата билка в големи количества е отровна.Наистина спешно ми трябват отговори.Благодаря Ви предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.12.08 06:52.

24.11.08
21:19

На 4аи и се въри,след това престоява 1 ден.Не е отровна за коли4ества...аз съм взимал тази от аптеките пи6е 3 суп.лъжици.

24.11.08
22:18

казано от Николаи на 24.11.08, 21:19:

На 4аи и се въри,след това престоява 1 ден.Не е отровна за коли4ества...аз съм взимал тази от аптеките пи6е 3 суп.лъжици.

А ефект има ли ? ....

24.11.08
23:18

казано от wentura на 24.11.08, 13:57:

Здравейте! Имам няколко въпроса относно самата билка бабини зъби.Изсушена е,направил съм я ситна(горе долу като прах) и не знам как трябва да я взимам. Тоест искам да ми кажете как да я приемам, в смисъл само като чай или трябва да я направя много ситна, че да мога и нея да пия. Каква е дозировката? И мога ли да я смесвам с хранителни добавки? Например като гейнери, протеини и т.н.Също съм чувал, че самата билка в големи количества е отровна.Наистина спешно ми трябват отговори.Благодаря Ви предварително.

Приятелю, един съвет - не се занимавай с излишни неща. Купи си готови продукти направени от тази билка и давай напред смело. Като инфо: Tribulus Terestris на Weider, както и Testo Xplode пак на Weider. Лично съм изпробвал и двата продукта и вярвай действат перфектно - либидо и сила, както и доволни мацки :) - шегичка
Всъщност ти на колко години си?

25.11.08
12:02

казано от Иво Радев на 24.11.08, 23:18:

Приятелю, един съвет - не се занимавай с излишни неща. Купи си готови продукти направени от тази билка и давай напред смело. Като инфо: Tribulus Terestris на Weider, както и Testo Xplode пак на Weider. Лично съм изпробвал и двата продукта и вярвай действат перфектно - либидо и сила, както и доволни мацки :) - шегичка

След 2 месеца ставам на 18 ...А тези продутки , които ми спомена имат само екстракт от билката . А аз имам растението.Набрал съм си и сега просто трябва да знам как да я взимам :) Ти на колко години си?

25.11.08
12:14

казано от wentura на 25.11.08, 12:02:

казано от Иво Радев на 24.11.08, 23:18:

След 2 месеца ставам на 18 ...А тези продутки , които ми спомена имат само екстракт от билката . А аз имам растението.Набрал съм си и сега просто трябва да знам как да я взимам :) Ти на колко години си?

О, на много повече от теб. Просто реших със съвета ми да ти спестя време. Но и бъркането на билки има своя чар. :)

СБ

25.11.08
12:34

Време е и ние да вземем участие:

1-во - на твоите години, ще изхабиш суровината
*ЗАЩО - Нивата на тестостерон са най-високи в момчешкият организъм в диапазона 16-22 годишна възраст, ето защо е безмислено да се опитваш да “пре”-стимулираш секрецишта му, защото това няма да е възможно

2-ро - билката подадена на термална обработка и на влага, губи 90% от свойствата си.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 25.11.08 12:51.

Конкретно тази билка или важи генерално за всички?

FZ

25.11.08
13:03

казано от Димитър Михайлов на 25.11.08, 12:58:

Не ми се вярва да е за всички ?

То какво излиза ако е за всички ,че и чайовете които пием след като се сварят не са полезни .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.11.08 15:17.

СБ

25.11.08
14:25

Конкретно за тази... Дори и закупена под формата на добавка, трябва да се държи на много сухо място с плътно затворена опаковка и наличие на moisture absorbing patch ... влагата го сасипва този продукт имайте го предвид...

Nick K.

25.11.08
14:49

Точно така! Затова прахообразната форма на Вемо е неефективна! Защото това “пликче” вътре го няма и става на бучки! Забелязал съм, че дори и слнчевата топлина и лъчи влияят на капсулираните продукти.

FZ

25.11.08
15:14

казано от Сила БГ на 25.11.08, 14:25:

Конкретно за тази... Дори и закупена под формата на добавка, трябва да се държи на много сухо място с плътно затворена опаковка и наличие на moisture absorbing patch ... влагата го сасипва този продукт имайте го предвид...

Nick K.

И не само него , тя съсипва дори и продукти които са на капсули и хапчета

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.11.08 15:19.

25.11.08
17:37

Значи доколкото разбрах , че няма смисъл да правя труда да взимам тази  билка или изобщо като цяло Tribulus… Не знам..А препоръчайте ми нещо евтино и хубаво хаха .. Например някое протеинче или гейнерче + протеин + ...

ИВ

25.11.08
19:48

Ти тази билка можеш да си я правиш на чай, тъй като нейното влияние далеч не е това, което си мислят повечето хора. Затова прави си чай и пий на воля :).

25.11.08
20:09

Вентура, няма нищо евтино и хубаво в този комерсиален свят! Знам, но истината боли! ;)

Нещо евтино и хубаво е извара с парчета киви - мухай здравата и се радвай на здрави кости и добър стомах!

25.11.08
20:48

казано от Питона на 25.11.08, 14:49:

Точно така! Затова прахообразната форма на Вемо е неефективна! Защото това “пликче” вътре го няма и става на бучки! Забелязал съм, че дори и слнчевата топлина и лъчи влияят на капсулираните продукти.

А какво ти е мнението за капсулите на Вемо?

ИВ

26.11.08
12:43

казано от nedko petrov на 25.11.08, 20:48:

казано от Питона на 25.11.08, 14:49:

А какво ти е мнението за капсулите на Вемо?

Капсулите са си капсули независимо от тяхната фирма. Ако питаш мен, таблетките са най-добрия избор :).

26.11.08
13:07

Вярно е , няма нещо евтино и хубаво, но като за начало искам да знам какви добавки да взимам

26.11.08
16:51

А какво ще кажете за водно-спиртния екстракт от трибулуса, като този на Сапиенти? Доколко е по-добър или по-лош от останалите варианти?

DR

25.12.08
23:03

Здравейте? Ще може ли някой точно да обясни как се пият тези бабини зъби? Някои казват, че билката се вари други,че се полива със студен вода. Колко супени лъжици в колко ml вода се слагат? Също така колко време е необходимо да престои разтвора преди консумация?

27.12.08
08:17

http://www.vgb.bg/bg-BG/PressInfo.asp?postId=44

Ако наистина се интересуваш може да вземеш тази книга. Но ако ефекта който целиш е някакво завишено почване на ММ, според мен няма какво да си губиш времето. Ефекта почти няма да го забележиш на тази възраст, тя е предназначена повече за възрастни хора и не само мъже. (Баба ми я е пила тази отвара, изцяло според книгата, а тя е над 80)

За сведение на автора на темата, бързата работа срам за майстора. Билкарството не е работа която може да претупа, защото ако объркаш нещо с приготвянето ефекта ще е най-много нилев, а може да стане и отрицателент, тъй като бабините зъби са тексични за организма в по-големи дози.

Тази билка се продава и в аптеките, не е нужно да се хабиш да я сушиш сам.

Мнението беше редактирано от tpd на 27.12.08 08:35.

22.10.11
17:17

казано от dobata на 26.11.08, 16:51:

А какво ще кажете за водно-спиртния екстракт от трибулуса, като този на Сапиенти?
Доколко е по-добър или по-лош от останалите варианти?

Здравей,тук в Бургас имам един приятел с магазин и ми сподели,че се продават по 100 тина бройки от този трибулус на Сапиенти и почти е нямало клиент който да каже лошо...Можe би няма да рискуваш много ако опиташ и сам се увериш,аз същто сам го тествал и съм на мнение че е доста сполочлив продукт.Тествал съм също и на Скай тек и на други фирми но независимо от милиграмите които пишат на опаковките се оказа,че ефекта е далеч по слаб в последствие разбрах че на 80 90% ,големите фирми използват екстракти на трибулус внос от Китай и Индия а химичния състав на този вносен екстракт е далеч по беден от колкото на българския ...Ето ти и малко инфо това е сайта *********** ето и ***********

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.10.11 20:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1