25.11.08
16:08
Това лято заминах на морето да работя и лошото ,че не тренирах и качих 8 кила естествено по голяма част мазнини...Почанах НВД от 2 седмици и мисля да си купя Fyre i Spyce Syntrax има ли смисал сега да ги пия или да изчакам лятото?
25.11.08
16:20
Мен ако питаш, както си натрупал мазнини сега тренирай за маса, като не прекаляваш с яденето. Изгради си режим за качване на чиста маса. На пролет Април - Май започвай да чистиш :)
Това е само лично мнение, с което неискам да ангажирам никого :P
Може да пробваш класическото 5х5: 5 дни по 5 протеинови шейка.
Пък бърнерите ги остави за пролетта, освен ако тези килограми не ти пречат много.
25.11.08
17:03
Какво е това 5/5,за прьв пьт го чувам.Я кажи малко повече за това?
Голяма ли е разликата да свалям през зимата и през лято (примерно 6 кг за 2 месеца лято и 6 за 4 месеца през зимата) Страх ме е доваките да не идат на ватъря...Режима ще ми е НВД тфа е ясно :)...
За 2 седмици съм свалил 2кг без да ми падне раката за др незнам с тея добавки дали ще си постигн целите дори и през зимата 6-8 кила за 2 месеца?
25.11.08
17:33
казано от DiscoveryCold на 25.11.08, 16:20:
Мен ако питаш, както си натрупал мазнини сега тренирай за маса, като не прекаляваш с яденето. Изгради си режим за качване на чиста маса. На пролет Април - Май започвай да чистиш :)
Това е само лично мнение, с което неискам да ангажирам никого :P
+1
казано от nedko petrov на 25.11.08, 17:03:
Изчерпваш за 2-3 дни тотално въглехидратните запаси и организма почва да гори мазнини да ги използва за енергия.За следващите 2-3 дни се свалят доста мазнини. Естествено се губи и част от ММ. Броя на шейковете е ориентировъчен..може да са и 6-7. След това си минаваш на нормално НВД.
Изчакай до пролетта,зимата се забавя биологично метаболизма,просто не се тъпчи с некачествени храни,за да не вдигнеш драстично % мазнини :)
26.11.08
18:37
казано от exstasy на 25.11.08, 22:27:
казано от nedko petrov на 25.11.08, 17:03:
Изчерпваш за 2-3 дни тотално въглехидратните запаси и организма почва да гори мазнини да ги използва за енергия.За следващите 2-3 дни се свалят доста мазнини. Естествено се губи и част от ММ. Броя на шейковете е ориентировъчен..може да са и 6-7. След това си минаваш на нормално НВД.
С толкова много шейка за деня разстройството ми е гарантирано.
казано от nedko petrov на 26.11.08, 18:37:
С толкова много шейка за деня разстройството ми е гарантирано.
Аз поне нямам проблеми със стомаха. :)
Който го прави, трябва да има предвид, че приемането на какъвто и да е въглехидрат спира процеса и трябва да се започне отначало. ;-)
Тази система 5х5 е абсолютна простотия и е лишена от всякакъв смисъл.
Има мноооооооого по-лесни начини да запознаеш организма си с предстоящата диета.
казано от emzo на 26.11.08, 22:46:
Има мноооооооого по-лесни начини да запознаеш организма си с предстоящата диета.
От опит ли стигна до това заключение?
27.11.08
02:06
казано от emzo на 26.11.08, 22:46:
+1