ВЪПРОС ?!

25.11.08
09:14

Здравейте! Незнам дали точно тук е мястото на темата но...
Няколко въпроса : Как влияе на интензивно спортуващия секс/мастурбация ??? Също така, кое е най-подходящото време за това? Какви хормонални промени настъпват(спад на тестостерон?)?
Както знаем на някои спортисти (щангисти, боксьори и др.) им е забранено преди състезание да правят секс, а на други не?!
Моля за научно обосновани отговори! Лични мнения не ме интересуват !

25.11.08
11:08

Добре де, пусни един сърч и ще намериш това което искаш:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/1017/#11101
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28869/#259527

25.11.08
11:51

Много добьр вьпрос.

FZ

25.11.08
12:48

казано от Стоянчо на 25.11.08, 11:08:

Добре де, пусни един сърч и ще намериш това което искаш:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/1017/#11101
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28869/#259527

Ще добавя и тази тема
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/20660/

казано от Mr.Pump на 25.11.08, 09:14:

Здравейте! Незнам дали точно тук е мястото на темата но...
Няколко въпроса : Как влияе на интензивно спортуващия секс/мастурбация ??? Също така, кое е най-подходящото време за това? Какви хормонални промени настъпват(спад на тестостерон?)?
Както знаем на някои спортисти (щангисти, боксьори и др.) им е забранено преди състезание да правят секс, а на други не?!
Моля за научно обосновани отговори! Лични мнения не ме интересуват !

Подходящото време е винаги,освен когато се тренира :)

25.11.08
14:09

Не е нормално снимката на Васил Илиев да ти е на аватар . Всеки по някакъв начин го почита , възхищава, мрази , но да си сложил снимка на аватар на починал човек тва си е .....  както ти , така и аз му се възхищавам . А тва с тестостерона сам може си напраиш изовода дори и без да четеш.

25.11.08
20:34

Прочетох тези теми иии нищо конкретно не открих.. никой не отговаря сериозно, а просто се лигави! Не ми трябват лични мнения! Разбрах, че няма да намеря точен отговор на въпроса така че... може да затворите темата! Относно аватара ми... кое му е ненормалното?
Нещо немога сам да си направя извода!

Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 25.11.08 20:35.

TI

25.11.08
21:12

Гледах по телевизията едно изследване с боксьор, точно за оборване на това твърдение, че секса пречи. Изследваха му постиженията преди и след секса и те дори бяха леко завишени. Абе хората доказаха, че секса не пречи. Пробвай и ще разбереш.

27.11.08
12:13

казано от Sha6ma на 25.11.08, 14:09:

Не е нормално снимката на Васил Илиев да ти е на аватар . Всеки по някакъв начин го почита , възхищава, мрази , но да си сложил снимка на аватар на починал човек тва си е .....  както ти , така и аз му се възхищавам . А тва с тестостерона сам може си напраиш изовода дори и без да четеш.

И можеш ли да ми кажеш защо точно му се възхищаваш? Как може да се възхищаваш на някого, който за да стане толкова известен и богат е съсипал сумати хора (+семействата им). Можеш ли да ми кажеш защо подобни хора биват обект на възхищение? Какво е направил? Изобретил е лекарство против спина и с изкараните пари е построил домове за сираци? Не мога да ви разбера!!!!!!!!!!Явно такъв е скапания манталитет на повечето българи. Явно за това, когато катаджията спре кола за над 100 000 гледа като насран и се подмазва като най-голямата мижитурка, възхищава се. Няма лошо да се възхищаваш на заслужилите това, но тази преценка очевидно е трудна за повечето. Кой е достен и кой не...
ПП. Извинявам се за офтопика...поне няма нецензурни неща...

Мнението беше редактирано от ozo на 27.11.08 12:32.

27.11.08
16:23

И можеш ли да ми кажеш защо точно му се възхищаваш? Как може да се възхищаваш на някого, който за да стане толкова известен и богат е съсипал сумати хора (+семействата им). Можеш ли да ми кажеш защо подобни хора биват обект на възхищение? Какво е направил? Изобретил е лекарство против спина и с изкараните пари е построил домове за сираци? Не мога да ви разбера!!!!!!!!!!Явно такъв е скапания манталитет на повечето българи. Явно за това, когато катаджията спре кола за над 100 000 гледа като насран и се подмазва като най-голямата мижитурка, възхищава се. Няма лошо да се възхищаваш на заслужилите това, но тази преценка очевидно е трудна за повечето. Кой е достен и кой не...
ПП. Извинявам се за офтопика...поне няма нецензурни неща...

........

Прав си , не споря. Възхищавам се на волята му.  Истината е че предпочитам да изцакам някой и да съм добре от колкото аз да съм зле . Тъп , прост , геден . Няма начин . Времената са такива....

27.11.08
17:29

Ехе къде отиде темата... кажете нещо и по моя въпрос... иначе Шашма съгласен съм с теб!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1