27.11.08
18:14
Здравейте ! Ако може кажете си мнението за най - добър начин за запазване на мускулната маса и за добър релеф .. в момента съм в период на покачване на мускулна маса и пия след тренировка 100 % Whey Protein + 5 гр. L-glutamine но след 2 -3 месеца ще започна да изгарям , защото много съм затлъстял а и искам повече релеф. Иначе съм 65 кг. 180 см. 14 години. Та .. ако може да ми помогнете ;)
По-здрави
Темата беше редактирана от Milen на 27.11.08 18:16.
27.11.08
19:09
180см,65 кг,затльстял?Хммммм!!!!
баси - ти си бил като хипопотам бе пич :)))))))
имаш ли идея на какво ще приличаш ако махнеш 5-6-7кг?
ако позволиш на един чичко да ти даде съвет - тренирай и КАЧВАЙ (по възможност чисто), а като станеш 100-110кг на този ръст - тогава чисти
да .. проблема е че имам голям корем и отстрани паласките са големи .. незнам от къде се получава
Яки тренировки пич! Повече основни упражнения вкарай и действай предимно със свободни тежести!! Качи до 100кг и тогава вече може да говорим за сваляне!
28.11.08
11:21
На тези години трябва да имаш балансиран хранителен режим и да не правиш драстични ограничения(особенно на твойте кг.).А за останалото ти трябва подходяща тренировъчна праграма ,тя е нещото към което трява да се насочиш.А именно спорет мен спортове с смесен режим на работа и изискващи подобряване на общата работоспособност основните комплексни к-ва. разбира се може да се включи и силова подготовка в подходящ вариан и умерен обем.От добавките може единствено да се ориентираш към протеин и ОМЕGA 3,6,9 и минерали.Това в общи линни трябва да е достатъчно.
добата , под свободни тежести имаш щанги и дъмбели нали ? Ииии .. 35 кг. така лесно не се качват .. Докат стана 100 ще трябва МНОГО време.В момента ям много , вземам и протеин и не качвам нещо .. Незнам защо така се получава
Ако сега на 14 години си прецакаш метаболизма, не ми се мисли след 10години какви теми ще пускаш тук във форума !!!
На тази възраст само спорт и правилно(рационално) хранене.Без никакви добавки !!!
емиии добре .. не ми е проблем , защото си купувах от залата. Имам предвид нямам в къши .. а правилно хранене незнам до колко го правя ” правилно “
28.11.08
19:24
казано от Milen на 28.11.08, 18:41:
емиии добре .. не ми е проблем , защото си купувах от залата. Имам предвид нямам в къши .. а правилно хранене незнам до колко го правя ” правилно “
ами поинтересувай се.. звучи ми идейно.