PowerMan Germany

Темата е заключена.
BB

25.11.07
18:45

www.powerman-bg.com
Фирмата HECH Еurope развива, произвежда и контролира на най-високо ниво хранителни добавки от серията PowerMan®, FIG® и PMX® с цел постигане на тяхното най-добро качество.
През 1979 г. Еберхард Хайдрих, бивш културист и хранителен дизайнер от Германия, поставя началото на това производство, което и досега остава в рамките на Федералната Република под строгите германски норми за качество. HECH Еurope е една от водещите по-продажби и качество на продуктите си немска фирма.

PowerMan® е запазена марка на фирмата HECH Еurope, и за потребителя тя означава:
• Постоянен контрол на качеството в неутрални лаборатории за хранителни продукти.
• Актуализиране на хранителните добавки съгласно най-новите спортно-хранителни познания.
• Производство с висококачественни и контролирани суровини.
• Оптимално усвояване на хранителните добавки от човешкия организъм.
• Създаване на продукти с различни вкусови качества под ръководството на висококвалифицирани хранителни дизайнери.
• Повече от 30 хранителни добавки покриващи високите изисквания на съвременния потребител.

Темата беше редактирана от bate Boreto на 07.11.08 14:12.

07.05.08
18:26

и като видиш цените на добавките те заболява главата.
В ebay.de са на половина!

17.05.08
09:11

казано от Александър Пейков на 17.05.08, 08:26:

Бих казал най-добрата марка за суплементи,която съм ползвал.Ценово е съвсем нормална за качеството.което предлага.
Бих препоръчал Amino Liquid 1000 ml,Mineral Light,BCAA-Aminobolin…Честно казано няма да сгрешите ако пазарувате от тази фирма :)

фирмата е супер, аз също взимам от сурватката, смесения протеин и течния л-карнитин, но казвам, че в бг е супер скъпа, аз ги купувам от германия и протеина ми излиза  30 лв килото, тук е 52 лв

линк

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 17.05.08 20:47.

17.05.08
20:39

Мнението е модерирано, тъй като излиза от контекста на темата, както и съдържа нецензурни изрази.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 17.05.08 20:48.

17.05.08
21:11

казано от Peykov на 17.05.08, 09:53:

Мисля,че е съвсем нормално да са по-високи цените в БГ.Като погледнем комплексно транспорт,облагане и наценка,цената става такава. :) Жалко само,че нямат добра търговска мрежа.Някой знае ли конкретно в Пловдив дали има ОФИЦИАЛЕН представител на фирмата?

Транспорт 20 евро, като ги разхвърлиш на 100 -150 евро поръчка (която е 2 пъти по евтина  от бг) !!!! Чака се малко повече, но няма мито, няма митници....

28.11.08
23:34

Много съм доволен от креатин монохидрата. Сега си взех и аминокиселини и л-глутамин на пауър мен. Whey 104 суроватъчен протеин ли е?

DI

29.11.08
07:52

Айде айде.. те като ги внасят в БГ сигурно прелитат кутия по кутия, а не в промишлени количества.. стига глупости цената специално на тези добавки за България е безобразие!

29.11.08
12:29

Аз съм в Германия ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1