13.11.08
18:51
Някой знае ли къде има фитнес в центъра на Варна (в близост до общината) ?
The Cube-точно на Македония преди да пресече Улицата на центъра(Княз Борис ли беше).
14.11.08
08:45
Мерси много. Някаде другаде?
Някои писаха,че май има в хотел Черно море.Не знам вярно ли е.Той е високата сграда срещу общината в посока надолу към входа на морската градина.
20.11.08
14:10
Пак ми е далече. Някаде нагоре от общината към Doom 6 ??
Най-близо до Доом 6 е залата под Тракийския дом.Това е срещу Експресбанк-кръглата банка.Ако те устройва обстановката.
24.11.08
13:20
казано от Миро на 22.11.08, 22:07:
Най-близо до Доом 6 е залата под Тракийския дом.Това е срещу Експресбанк-кръглата банка.Ако те устройва обстановката.
Как се казва залата ?
Не знам има ли официално име.От долната страна на бул. Владислав е сградата на районния съд и прокуратура,там е и автобусната спирка. Надясно,свързана към същата висока сграда е друга по-ниска.Към 2-3 етажа.Долу продават черна и бяла техника.Горе е тракийското дружество.Така пише и на входа-Тракийско дружество “Капитан Петко войвода”.Влизаш през тоя вход и насреща е вратата към подземието.Не е точно маза,вътре е доста широко.Вероятно е строено за бомбоубежище като скривалище.Има няколко лежанки,щанги,скрипци,но без кростренажори,бягащи пътеки, велоергометри и подобни екстри.Скромна обстановка,но с всички основни неща.И таксата не е голяма,има месечни карти.Работи някъде от 9 до 21 ч.Не е много натоварено,особено през деня.Няма климатик.
има още една зала от горната страна на Дуум, ако тази за която става въпрос се намира на долната голяма улица булевард, то от горната страна, там където минава 20 - ти номер има още една зала, малко след светофара надолу по новата голяма улица, разширена, при ВиК. Новия маршрут на 20 ти номер. Само съм мяркал залата но никога не съм влизал в нея, излгежда от тези по “модернистичните” но не е някаква голяма. Също има не лоша зала по диагонал през кръстовището на Окръжна болница, под бившия “Електрон” и сервиз за домашни хладилници, сега е магазин за осветителни тела. Нагоре в изгорялата зала Спартак са две помещения с уреди, всичко зависи от това какво разстояние е готов да извърви трниращия за да достигне до залата за силова подготовка.
Значи залата се казва “Фитнесзала Тракия”.Има табела която почти не се вижда.От дясната страна се закрива от монтиран допълнително навес на фирма.Компютърните зали Дуум са около 11 на различни места из града.Зала Дуум-6 е на адрес:улица “Отец Паисий” 22.Булевардът пред нея е “Сливница” с тролеи по него.Паралелният булевард на 40-50 метра по-надолу е “Владислав”(”долната голяма улица булевард”).На него е зала Тракия.До ХЕИ(сега РИОКОСВ) направиха голям модерен фитнесцентър “Ян Палах” със сауни,масажи и т.н.Не съм го посещавал още.