трябва ми въже !

Темата е заключена.

29.11.08
21:37

Някой може ли да ми каже от къде във Варна мога да си купя въже за скачане и горе-долу каква е цената ?

Защо не си поръчаш от интернет, например:
http://www.harbingerbg.com/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=59

има доста добри неща които биха ти свършили работа.

30.11.08
07:02

В Спорт Депо има всякакви въжета и са евтини. Последно от там си взех едно въже с тежести в ръкохватките. Голямо потене пада ;-)
Цената беше смешно малка.

30.11.08
10:47

а, Winnie, би ли ми казала къде се намира това Спорт Депо?

30.11.08
12:27

В “Палах център” зад ХЕИ е единият магазин, големият. А другият е срещу кръглата банка на Макдоналдс, от другата страна на Владислав.

30.11.08
13:10

много ти благодаря, още сега ще отида да проверя  ;-P

09.12.08
20:08

Шишмане,тея Спорт депот не ги знам на измислени марки може да продават евтино,поне за мен няма разлика каква марка е въжето за скачане,но просто да споделя,че при положение че съм запознат с доста от цените на спортните фирми(имам предвид Найк,Адидас,...) в тоя магазин поне едно 40% ги продават над цените на стоките в магазини по интернет(легални,световноизвестни магазини!)

10.12.08
09:08

И за мен няма значение марката тва е въже.... е ест могат да измислят Върту (от Верту идва) с инкрустирани диаманти и втакани златни нишки за 4-5 цифрена сума ... вече нищо не може да ме изненада

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1