29.11.08
09:56
Погледнете какво намерих :
* Разбивате яйцата и прибавяте брашно.
* Бъркате с миксер или ръчна бъркалка, докато се получи жилаво тесто.
* По желание тестото може да се приготви само от жълтъци и брашно.
* Тестото се разточва на съвсем тънки кори, които се изсушават в слаба фурна и се смилат или стриват на прах след като изстинат.
Какво мислите ?
29.11.08
18:27
#1
Мислим, че вече е коментирано :) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31822/
Крадлйо :P
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 29.11.08 18:28.
29.11.08
18:31
#2
Гадост!По-добре да си ям яйца.Пък и тоя протеин сигурно ще е някакъв 10%-тов на 100 гр сухо вещество
30.11.08
08:22
#3
с това брашно и толкова жълтъци не ми вдъхва доверие.
30.11.08
10:13
#4
ако е само от белтък и брашно ще е по-добре с тоя жълтък не е много на оферта
30.11.08
15:59
#5
По добре една баница да си направя.
03.12.08
18:48
#6
хора,пробвах го това нещо и да си го кажем просто е таш*к.Не може да се изпече добре-вътре седи като кекс,отгоре пък прегаря.Просто не могат корите да станат толкова сухи,че да се стрият на прах и т.н.
аз го пуснах това етоя цялата рецепта
Домашно приготвяне на яйчен прах
* Разбивате яйцата и прибавяте брашно.
* Бъркате с миксер или ръчна бъркалка, докато се получи жилаво тесто.
* По желание тестото може да се приготви само от жълтъци и брашно.
* Тестото се разточва на съвсем тънки кори, които се изсушават в слаба фурна и се смилат или стриват на прах след като изстинат.
* В добре затворени съдове яйчният прах може да бъде съхраняван няколко години.
* Употребява се за приготвяне на различни тестени и сладкарски изделия.
Яйчен прах Белтъчини 49.9 Мазнини 34.2 Въглехидрати—Калории 522.7