16.01.05
08:22
Става дума за Parabolan, HCG, Chlomid, Cytadren ... Тия препарати даже не са ги чували в залата в която тренирам. Всеки си знае Дека, Бионабол, Тестостерон проп. ! Какво знаете за по-горе изброените и намират ли се в БГ?
Поне в София се намират тези неща. HCG (Pregnyl) има в почти всяка аптека.
Също така се намират и: Cytomel, Arimidex, Dostinex, GH и Insulin.
Това което ме учудва е че още не съм срещнал у нас да се продава DNP. Ако някой знае нещо по въпроса да пише.
Наскоро четох, че 90% от Parbolan на черно е менте, най-често е testosteron propionate със сменени надписи, така че с това е добре да се внимава.
Всъщност как ти хрумна да питаш за тези неща? :)
[quote author=“maxx_muscular”]Става дума за Parabolan, HCG, Chlomid, Cytadren ... Тия препарати даже не са ги чували в залата в която тренирам. Всеки си знае Дека, Бионабол, Тестостерон проп. ! Какво знаете за по-горе изброените и намират ли се в БГ?
16.01.05
12:06
ти сам си отговаряш с тая усмивка...
проблема е че тия от моята зала правят някакви много измислени цикли... Качват страшно много маса и сила, но като спрат... Ефекта на спукания балон... Веднага се разбира дали са в цикъл или не!
Добре а какво ще кажете за Хломид-а? Понеже знам че след цикъл е най-добре да се комбинират точно тези 2 медикамента... Само с Прегнил дали ще е пълен ефекта? :)
PS а каква е цената на прегнила и понеже знам че е в 2 шишенца - може ли да се смеси на 2 пъти, защото ако е 5000 UI май ще е малко множко наведнъж...
Повечето препарати могат могат да се намерят , но специално с Параболана(Хексаболан) , не се пробвай , защото вероятноста да е менте е огромна . Мой познат си беше взел и резултаът беше огромен оток в задника . Бог знае каво си е бил :!: :wink:
Можеш ли да ми опишеш шишенцето ,течноста и това което е пишело на шишето на хексата на твоя приятел?
Ами то беше на ампули , пишеше си HEXABOLON . Ампулите бяха 1мл. - 150мг. Надписът на тях беше жълт . Разтворът беше прозрачен и гъст.
Аз имам едни дето са пак с жълт натпис пише hexabolon а от долу тренболон самоче са 3мл 150 мг.
Най-после да прочета смислен пост в тази тема (сега да не вземат пишештите да се обидят)!
Не мога да разбера защо повечето хора тук се интересуват как да качат 20 килограма за 2 месеца, (ако може) а никой не се интересува как да качва, така че след схемата да запази 90% от постигнатото през цикъла?
Не си ли дават сметка че бързата промяна на теглото независимо от посоката на изменението е свързана с огромно натоварване на почти всички вътрешни органи?
Що се отнася до прегнила, ефекта само с него не само, че няма да е пълен, но може и да е обратен! Терапията след цикъла зависи от това какъв е бил самия цикъл, ако напиша нещо то ще е валидно за някои случаи, а за други не. Clomid е много полезен препарат в тези случаи.
Важно е да разберем, че по време на цикъл (особенно със силно андрогенни препарати) организма ни в опит да запази хомеостазата произвежда огромно количество естрогени и кортизол, много над обикновенните стойности. Причината да няма катаболен ефект е че стероидите насищат рецепторите. Като спрем външния прием на стероиди рецепторите се освобождават, тогава настава царството на кортизола и естрогените или с други думи силно катаболна фаза за тялото ни. Често пъти почти всичко постигнато по време на цикъла се губи, а най-неприятен е психологическия момент защото атлета почва да си мисли, че може да прогресира само и единствено със стероиди.
Терапията след цикъл е един от най-интересните и тънки моменти в цялата стероидна практика (лично мнение).
[quote author=“maxx_muscular”]
проблема е че тия от моята зала правят някакви много измислени цикли... Качват страшно много маса и сила, но като спрат... Ефекта на спукания балон... Веднага се разбира дали са в цикъл или не!
Добре а какво ще кажете за Хломид-а? Понеже знам че след цикъл е най-добре да се комбинират точно тези 2 медикамента... Само с Прегнил дали ще е пълен ефекта? :)
19.01.05
22:06
Ами добре де... препоръчайте някаква терапия за след цикъл с цел запазване на постигнатото...
Аз ще дам информация, която съм събирал оттук-оттам...
Първо задължително е след цикъл с тестостерон (Сустанон, Омнандрен и др.) да се вземе прегнил (започва се в последната седмица на цикъла) за 3 седмици като в последните 10 дни се включи и Хломид (хломида се продължава още 5 дни като общо станат 15 дни).
Също така трябва да се продължи приема на анти естрогени - Нолвадекс и Провирон (който аз не мога да открия по аптеките) поне 3 седмици след спирането на цикъла.
Важно и доста полезно се оказва използването на Кленбутерол и креатин.
По-горе написаното се отнася за по-дълги цикли и особено ако за правени с “твърда” химия - Анадрол 50, тестостероновите естери, абе въобще тези които подтискат в по-голяма степен отделянето на ендогенен тестостерон след цикъла.
Ако имате да корегирате нещо от поста, моля... Не се считам за всезнаещ...
кломид , клостилбегит ,климофен ..............са имената на един и същи препарат или греша ?
21.01.05
16:27
не грешиш. но клостилбегита струва 10 лева за 10 табл... А другите не се срещат по аптеките...