01.12.08
20:17
здравейте момчета :)
както по-голямата част от хората във форума и аз имам въпроси относно добавките .
Въз основа на това ,което четох 1 седмица във форума и моите лични цели си направих следната схемичка за добавки
: само да спомена първо малко данни
възраст 18 год
ръст 184 санта
тегло 81 кила
стажът ми в залата е около 11 месеца но преди това съм тренирал лека атлетика и плуване и мисля че имам що годе една добра физическа подготовка .Това го споменавам за да се обоснова ,че действително мисля и чувствам че в този момент се нуждая от добавки!! Смисъл че не спортувам от оня ден и искам да постигам чудесии за ден два :)
По същество идята ми беше да си взема
1 - протеин на silabg.com/bg/product/detail/id/3030/SCIVATION-Scivation Whey
( последствие мога да го разнообразя с офертата на MEGA PRO silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/72/id/1950/MEGA PRO-MAGNUM WHEY II )
2 - Л-глутамин .СПрях се на NOW ,а именно silabg.com/bg/product/detail/cid/18/bid/37/id/778/NOW-L-GLUTAMINE .Доколкото се осведомих марката е реномирана .Като го взема в по-голям грамаж ми излиза на месец колкото на една по обикновена фирма ,така че мисля 4е това си е оферта
3- мислех си за някакви аминокиселини ,но честно казано не успях да намеря нещо подоходящо .надявам се вие да ми помогнете .........
Какво мислите за съставките ,Сигурен съм че има още много неща които могат да се добавят ,но финансите са ограничени
около 100-тина лева на месец бих могъл да отделя . (в тези пари не влиза протеина ) .Това са парите за всичко друго освен за протеина и всекидневната храна ......
Забравих да спомена целите .Може би е адски банално ,но се стремя към чиста мускулна маса .Целта ми е да вдигна мускулната си маса (с колкото се може по малко мазнини ,за да не ми е трудно да ги сваля после) и по нататък да постигна ясно изразен релеф.Сега е зима ,време за покачване на маса ,но както казах ще се стремя да няма прекалено излишен материал в качената маса :)
та , ще се радвам на всяко ваше мнение и препоръка :)
01.12.08
20:55
Протеин+Глутамин+CEE