лакти

30.11.08
16:23

Здравеите може ли да ми кажете дали мога да си слагам налакатници понеже лактите ми пукат но не ме болят оба4е пукат от може би 2 месеца. И ако може да ми кажете дали е лошо дали пре4ат на не6то дали мускола се товари по малко  с тях ?

30.11.08
17:36

Ползвай налакътници на воля, те не пречат на нищо, напротив държат загрятото място да не изстива. Може да намазваш с нещо преди тренировка и да ти топли постоянно. Само положителен ефект може да има.

30.11.08
20:12

При мен се е случвало често при френска преса. Около 1-2 седмици почивка и всичко отшумява!

01.12.08
04:46

ахам мерси много имам профенид гел него ще ползвам

01.12.08
13:33

Tи загравяш ли добре?И моите пукат,ама след интензивна десетминутна загрявка всичко е ок.

02.12.08
05:53

ахам а недко може ли да ми кажеш как да загрявам правя кофи4ки тези по лесните и още едно но не мисля 4е ги загрявам достатъ4но

02.12.08
09:53

загрявай с упражнения като френско или разгъване на скрипец с много, много малка тежест, с 20-30 повторения

02.12.08
19:52

ахам мерси :) а може ли да ми кажете така трицепса нали няма да ми стане по голям от бицепса като правя пове4е за трицепс или също да разгрявам подобно и бицепса или няма такова нещо и говора глупости :Д благодаря ви много

03.12.08
07:57

Той е по-голям, поне доколкото знам. Виж си аватара. :)

03.12.08
10:31

казано от stefanak на 02.12.08, 19:52:

ахам мерси :) а може ли да ми кажете така трицепса нали няма да ми стане по голям от бицепса като правя пове4е за трицепс или също да разгрявам подобно и бицепса или няма такова нещо и говора глупости :Д благодаря ви много

Загрявката е важна, но при културистичната тренировка валират нещата. Ако правиш много тежко, с 80-90% и нагоре френско, лег с тесен хват, разгъване на скрипец, тогава загрей хубаво само с лоста и с много повторения. Но ако почваш други упражнения и вече си загрял е безмислено. Трябва сам да си остановиш. Според мен обаче на обикновенната лежанка и при някои уреди за гърди се товарят много лактите и при тях е добре да правиш добро загряване преди това. Трицепса и бицепса е почти безмислено да ги мъчиш прекалено, ако гърдите или гърбът ти не са на добро ниво.

06.12.08
08:09

мерси много на вси4ки

DO

07.12.08
22:06

ползвам налакътници само в тренировката за трицепс...и имат положителен ефект,но не трябва да са ти нито големи нито малки.намери си точен размер.понякога ги слагам и когато правя лег.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1