СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ.......

Темата е заключена.
JE

16.01.05
15:28

Смятате ли че бодибилдингът е добре развит в България.Искам мнения,искам да знам дали според вас тои е добре платен тук,според мен НЕ Е,за жалост.Това е спортза който се изискват много средстава,за да се подготвиш за едно състезание са ти нувни поне2-3 хил.лева,и като спечелиш сустезание,те награждават с200-300 лв.Не е ли време да се обърне малко повече внимание на този изключително красив спорт??? :cry:  :cry:  :cry:

16.01.05
19:44

Мисля че едно снимково състезание като това, което правя опити да стане факт и традиция, ще е начало на нов старт за един будещ състезател. Преди да си хварли парите за добавки, химия и т.н. да види състезателният си вид евентуално, подготвяйки се за такъв род състезания, без химия, да разгърне потенциала си и т.н. И така да го ориентираме към евентуален спонсор, с който да изпълни мечтата си- състезателната сцена. Тварде много се говори за химия, стероиди, но всичко се базира на тварда храна и тренировки, възстановяване, психика. Фото турнирът ще има награди за почти всички участници, т.е. все някакъв стимул ще има. Темата е дълга, но ще я оповестим в форума допълнително!
А за възвращаемостта в БГ от културизъм - забрави за такава! Успокоението според мен на тези състезатели е твърде голямата любов към спорта, и спонсорите им, които наливат пари в тях. Това е  :wink:
Христомир донякъде доказа манията си , която се превръща в професия, той е професионалист вече и ще печели от културизъм. Твърдо силно се надявам, снимков турнир да има и там да блеснат бъдещите потенциали на този за мен железен за духа спорт!
Нека всички градим от тук нататък! Успех

Снимков турнир отдавна си има в едно известно Бг списание.

17.01.05
15:54

Аешна е прав, че в БГ възвръщаемост няма от културизма - всички тренираме за удоволствие, и за спорта! Само в щатите могат да се изкарат сериозни пари от културизъм. Затова си пускайте документи за Зелена Карта ако имате желание да се състезавате. Относно фототурнира - нищо че в “МиФ” има също фототурнир. Колкото повече състезания толкова по-добре за спорта, толкова повече се популяризира! Не знам защо културиста има нещо против!

Хехе странно е, че никъде не съм писал, че имам нещо против, но както и да е ще трябва да го преживея.Организирайте подобен турнир може и аз да участвам.

17.01.05
17:16

Не бе, просто така прозвуча! Не за друго! Иначе, колкото повече участници, толкова по-добре  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1