02.12.08
09:12
Цяло лято работа с малки тренировки на лостове.... сега съм студент и имам време за тренировка и почнах малко да тренирам , но тренирам за издръжливост и малко сила главно.. общо взето за тонус и хармонично тяло. И сега проблема : 10 кг съм качил отгоре без да усетя в периода от 1 октомври до сега приблизително , гена ми е мазен и трупам бързо маса , в момента нямам възможност за добро нвд подари липса на средствва “гладни студентски години”, и реших да ям по 2пъти на ден с 3 тренировки в седмицата въпреки ,че знам че така може да се натрупа повече мазнина.Еми наистина може. Трябват ми идеи за хранене с което да стопя малко мазнина , кардио ще почвам чак след НГ поради празнични причини та въпроса ми е може ли няколко идей за хранителен режим НВД което да е по-евтино или някакви други адекватни идей за моя проблем
Ами щом си студент, едва ли ще можеш да спазваш стриктно някакъв точно определен хранителен режим. Според мен просто ограничи мазнините и въглехидратите, не яж джънк фууд, бял хляб и разни такива боклуци, не пий газирано и т.н.
В смисъл не приемай или поне ограничавай всичко, от което се пълнее.
След НГ си прави кардиото и така...
Капка по капка - вир! :-)
Rafael и аз съм студент, и аз не раполагам с много средства, и работя, но въпреки това няма ден в последните 2 месеца(откакто се завърнах от щатите) в който да имам по-малко от 6 хранения.И не съм единствения студент, който го прави.Стига да искаш винаги ще намериш начин.
cheFo`` това с двете хранения дневно е напълно недостатъчно.Намери начин да увеличиш храненията и РБД е най-подходящия режим за сезона според мен.
02.12.08
11:36
какви идеи за нвд не мога да разбера.То си е диета просто.Ядеш малко въглехидрати повече протеини и т.н.Какв толкова отговори очакваш...Тощом знаеш за нвд,значи си знае,че трябва да ядеш малко въглехидрати.Като не можеш да си сега на диета се ограничавай и толкова.
казано от az100yan на 02.12.08, 11:36:
какви идеи за нвд не мога да разбера.То си е диета просто.Ядеш малко въглехидрати повече протеини и т.н.Какв толкова отговори очакваш...Тощом знаеш за нвд,значи си знае,че трябва да ядеш малко въглехидрати.Като не можеш да си сега на диета се ограничавай и толкова.
Поста е изцяло чист спам. И съм те забелязал теб повечето постове са ти спам.. И като го чета разбирам, че изобщо не си наясно с този режим.
Към Автора- В момента не е удачен избора на НВД (по принцип не го харесвам много опасен е за организма), сега е зимен сезон и са доста скъпи зеленчуците и не са качествени. Предлагам както каза по-горе Aquiles, РБР и можеш малко да го разнообразиш с въглехидратно въртене.
Моят съвет е да се насочиш към млякото и яйцата като източници на белтъчини*; ориз, овесени ядки и всякакви бобови (особено соя*) за въглехидрати и умерено количество ядки всеки ден. Защо ли? Защото е сравнително евтино и ефективно. :) В подобна на твоята ситуация съм и за 6-7 месеца без да се ограничавам много (РБД) свалих 15 кг. Като за начало, ако не можеш, се научи да си готвиш. :)
Мнението беше редактирано от TRIARII на 02.12.08 13:29.
казано от tonu на 02.12.08, 11:54:
казано от az100yan на 02.12.08, 11:36:
Поста е изцяло чист спам. И съм те забелязал теб повечето постове са ти спам.. И като го чета разбирам, че изобщо не си наясно с този режим.
Към Автора- В момента не е удачен избора на НВД (по принцип не го харесвам много опасен е за организма), сега е зимен сезон и са доста скъпи зеленчуците и не са качествени. Предлагам както каза по-горе Aquiles, РБР и можеш малко да го разнообразиш с въглехидратно въртене.
На същото мнение съм. И за предложението, и за az100yan. Стоянчо, обмисляй първо дали има неква полза от написаното ти и ако прецениш, че не е нужно на нито 1 човек - не го пиши. :)
Само Пишеш, А не Мислиш