01.12.08
19:24
Закупих си протеин на ASN American Whey , та въпроса ми е как ще ми препоръчате да го пия. Мисля по една доза 27 г в ден който не тренирам (между храненията ) и 2 дози в ден в който тренирам . В дните в които тренирам кога да пия дозите , преди и след тренировка, или през деня някъде и след тренировка . Ако е преди и след буквално ли трябва да е или да се изчаква определено време , при положение че мисля да взимам и декстроза след тренировка ? Може ли декстрозата и протеина да си навредят по някакъв начин ако ги пия един след друг . Какво имате в предвид , като казвате , че от декстрозата може да си навлечеш големи бели. Може ли вместо нея да пия вода с 1 лъжица мед след тренировка .
Темата беше редактирана от van4o на 01.12.08 19:25.
ми ако ти каже човек, че си тъп, сигурно ще се обидиш и затова всички си мълчат :)
жокер - виж състава на някой гейнър ;)
къде го видя това, че с десктроза можеш да си навлечеш големи бели?
Задаваш въпроси на които сам можеш да си отговориш ако използваш търсачката.
Оптималния вариант за примане на протеин е 3 дози дневно, останалата част от необходимия ти протеин си го набавяш чрез храната.Когато тренираш го вземай преди, след тренировка и сутрин на гладно.Когато не тренираш сутрин на гладно и евентуално през деня като заместител на някое междинно хранене или вечер преди лягане.Незнам какви големи бели можеш да си навлечеш от декстрозата освен да се освиниш, явно това е имал впредвид този който го е писал.
a след тренировка декстрозата и протеина заедно ли да ги пия , или веднага след трен декстроза и след около 30 мин протеина ? Може ле да си пречат , ако ги пия заедно ?
уффффффффффффффф
жокер на жокера - прочети какво представляват гейнърите; прочети какво представлява десктрозата; сам си отговори на въпроса ;)
Няма да си пречат.Аз лично каквото имам да пия след тренировка си го пия на един път(освен ако на опаковката на съответния продукт не пише нещо друго).Някои вземат простите въглехидрати и след 30 мин. пият протеина.Сам решаваш. ;-)