02.12.08
14:26
Champion Nutrition Whey Stack Vanilla и Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standart
Това беше преди година сигурно , и след доста четене се бях спрял на тях.Вече не помня и какво съм чел даже.А и втория тогава е струвал 56,90лв за 2,07lb , а сега го гледам 80 и нещо за същото количество.Та въпросите ми са дали е излезло нещо от сорта на тези с по-добро качество/цена или нещата са си същите,за колко време отива килограм протейн с две приемания на ден , и от кой специализиран магазин в София мога да намерия протейна.Мерси на който реши да помогне.
P.S.Мисля да си взема протейн , защото съм 187см , 83кг , 19г. хапвам си стабилно (направо ям с тавата) , но искам да си набавям допълнително протейн.Мисля , че с яденето ми не ми е достатъчен.Знам , че ще кажете “хора с малко опит (какъвто съм аз) нямат нужда от добавки от тоя сорт” , но аз смятам , че малко чист протейн ще ми се отрази добре за качване на ММ.Отворен съм към всякакви съвети и коментари,освен към поставените от мен въпроси.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.12.08 19:39.
02.12.08
15:06
“харесалА” - - - “чел” - - - за мъж ли се водиш или жена :)
По темата:
ASN American Whey - засега е най-изгодния, ефикасен и предлагащ се в удобни за потребителя разфасовки в България
От гледна точка на качество, друг вариянт е Nectar на Syntrax - ако живееш в някой голям град, използвай поръчка от сайт /онлайн магазин/ - пример - silabg.com/
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 02.12.08 15:07.
Чемпиъна си ги има и сега, 120лв е 5 либри. Вкусни са пудрите. Концентрат е. По-добро има - NOW неовкусен изолат или Нектар на Синтракс.
Мерси много за коментарите.Други хора с някакви впечатления от марките протейн ?!
Мнението беше редактирано от egx на 03.12.08 19:40.
03.12.08
19:41
Протеин може да се коментира (и се е коментирал доста вече) в много аспекти - има един, който по мое мнение е най-важен: бюджетът. Ако кажеш с каква сума разполагаш на месец (с презумцията, че са ти необходимо поне 2,5 - 3 кг / месечно) ще стесним кръга на възможностите.
Ок момчета.Ясно.Ще си направя една сметка и ще видя.От сега мога да кажа , че сигурно ще е натурален изолат на Синтракс и че ще взема и някакви ВСАА най-вероятно.Друго мисля , че нямам нужда.Вярно , че не съм най,най в тялосложението , но съм на 19г , 187см , 83кг. и не бързам за никъде така че тези ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ в средни стойности всеки или през ден ще са ми достатъчни за сега , пък да видим как ще реагира тялото ми.Поздрави , весело изкарване на празниците и бъдете ЗДРАВИ !
Мнението беше редактирано от egx на 03.12.08 21:44.