Нощен протеин - евтин и качествен ?

03.12.08
19:26

Спрях се на млечно-яйчния Silver Pro на Explode, обаче гледам има и креатин в него и май не е много добре да се пие преди лягане? А пък за качеството... дайте мнения :) Към протеина ще добавям и  малко извара и ще го пия така, какво мислите?  Ако някой е пил друг подходящ нощен протеин или казеин на цена близка до този и е останал доволен , ще се радвам да сподели в темата :)

Темата беше редактирана от PullTheTrigger на 03.12.08 19:35.

Най евтиния и качествен нощен протеин за мене е изварата.Аз си вземам всяка седмица по 1,5 кг за 3 и нещо и всяка вечер си пасирам 200 гр извара с вода и я изппивам на бързо и съм ОК. Понякога си запушвам носа като я пия щото направо ми призлява като я гледам :)BTW 200 гр извара =35 гр протеин за 40 ст кво му плащаш

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.12.08 20:12.

03.12.08
20:18

казано от IronFreak на 03.12.08, 20:09:

Най евтиния и качествен нощен протеин за мене е изварата.

х2
ако не е вкусна:
извара с маслини
извара с кисели краставици
това е офертата!

03.12.08
20:57

можеш да я пръжнеш в тефлонов тиган ама без мазнина,само колкото да избяга водата и да стане по-гъста.След това слагаш малко лютеница или нещо си там и се кефиш на евтинията :).

казано от tra^la^la на 03.12.08, 20:18:

казано от IronFreak на 03.12.08, 20:09:

Най евтиния и качествен нощен протеин за мене е изварата.

х2
ако не е вкусна:
извара с маслини
извара с кисели краставици
това е офертата!

Да с маслини и аз я мачках и доста добре си пасват,но ми отнемаше по 15-20 мин да я преглътна,ама тва с лютеницата и тигана май ще си го пробвам :)

04.12.08
10:23

Матрикс или Есенс на Синтракс или казеина на NOW.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1