04.12.08
00:00
Здравейте и тук,
(ЕДИТ: Извинявам се, видях едва сега, че имало секция отделна за жени! Чувствам се тъпо!)
Интересувам се от упражнения за жени за повдигане на гърди?
Знам за гири, за щангата от лежанка и т.н., които правя, но една жена ми спомена, че с щанга от легнало положение се правят мъжки гърди, а аз не искам мъжки, все пак съм момиче, а искам за повдигане. Упражнение за това?
Мерси предварително!
Темата беше редактирана от DO на 04.12.08 00:05.
Ми май няма такива упражнения,или поне не в залата.Каквито и упражнения да правиш,те натоварват мускулите, а самите женски гърди не са мускули.
Мнението беше редактирано от Nikolay на 04.12.08 00:26.
казано от Nikolay на 04.12.08, 00:26:
Ми май няма такива упражнения,или поне не в залата.Каквито и упражнения да правиш,те натоварват мускулите, а самите женски гърди не са мускули.
В основата на женските гърди има мускул, отгоре е мастна тъкан, млечни жлези, освен, ако не бъркам нещо или не съм се изказала правилно (най-големия резил ще е, ако се окаже, че бъркам, ама нали съм нова). Плюс това нали има жени със стегнати гърди, които редовно посещават зала, а при тях са и повдигнати. Евентуално, ако няма конкретно такова 1 упражнение, а комплекс от общи упражнения за гръдните мускули?
04.12.08
10:03
казано от DO на 04.12.08, 00:00:
Здравейте и тук,
(ЕДИТ: Извинявам се, видях едва сега, че имало секция отделна за жени! Чувствам се тъпо!)
Знам за гири, за щангата от лежанка и т.н., които правя, но една жена ми спомена, че с щанга от легнало положение се правят мъжки гърди, а аз не искам мъжки, все пак съм момиче, а искам за повдигане. Упражнение за това?
Мерси предварително!
Кажи и на тая жена от залата да си гледа работата.
казано от nedko petrov на 04.12.08, 10:03:
Здравейте и тук,
Мерси предварително!Кажи и на тая жена от залата да си гледа работата.
Тя се води и инструктурка, макар да не ми прилича на такава (чисто визуално), както и думи от сорта, че със свинско се смъквало и сметана с извара - шах и мат като го чух! Казвам си да не да са се объркали. Значи с щанга от хоризонтално положение става, така ли?
Мнението беше редактирано от DO на 04.12.08 11:14.
04.12.08
13:41
Здравейте и тук,
Мерси предварително!
Пек дек и лежанка (лежанката си я прави с дъмбели),но не се притеснявай няма да направиш мъжки гърди освен ако не тренираш тежко,храниш за маса и вземаш стероиди
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.12.08 13:43.
казано от DO на 04.12.08, 10:51:
както и думи от сорта, че със свинско се смъквало и сметана с извара - шах и мат като го чух! Казвам си да не да са се объркали.
Тук е права, не се е объркала :)
Бюста е мастна тъкан, но упражненията за гръдните мускули може и да ти помогнат да го повдигнеш малко. Във всеки случай - няма да навредят ;) Аз обаче ти препоръчвам не хоризонтална, а наклонена лежанка.
П.П. Преместих ти темата в женския раздел.
Мнението беше редактирано от Петко К на 04.12.08 14:49.
казано от Петко К на 04.12.08, 14:45:
както и думи от сорта, че със свинско се смъквало и сметана с извара - шах и мат като го чух! Казвам си да не да са се объркали.
Тук е права, не се е объркала :)
Бюста е мастна тъкан, но упражненията за гръдните мускули може и да ти помогнат да го повдигнеш малко. Във всеки случай - няма да навредят ;) Аз обаче ти препоръчвам не хоризонтална, а наклонена лежанка.
П.П. Преместих ти темата в женския раздел.
Забелязах и мерси, че си я преместил :) !
Много невероятно ми звучи това със сметаната и свинското - от това пълнея съм забелязала.
Ще пробвам и наклонена лежанка. Бяха ми споменали в залата, но ме усъмниха, заради споменатото за храната (пълнея от нея), затова се допитвам и тук.
Мерси на всички!
Мнението беше редактирано от DO на 04.12.08 16:46.
Нещо и от мен: http://www.belchohristov.com/510.html
Имам конкретни наблюдения над една моя фитнес клиентка.
казано от Питона на 04.12.08, 19:42:
Нещо и от мен: http://www.belchohristov.com/510.html
Имам конкретни наблюдения над една моя фитнес клиентка.
Ето, за това говорех. Има интересни теми. Благодаря ти! :)
Мнението беше редактирано от DO на 04.12.08 21:52.
казано от Петко К на 04.12.08, 14:45:
П.П. Преместих ти темата в женския раздел.Всъщност, според мен зависи от формата на гърдите - някои гърди са пълни горе (заоблени , все едно има имплантант, но е естествено), а други са празни горе (нещо като лисича муцунка). Ако типът е вторият, наклонената лежанка не дава добър резултат - поне при мен е така. Макар, че не тренирам с кой знае колко тежко, се получи едно очертаване и видимо изпъкване на мускула над самата гръд... Е, друг е въпросът, че на нито един мъж не успях да обясня какво точно ме притеснява...те просто не можеха да го видят, но мен лично мислълта,че може да стане по-зле и гърдите ми да изглеждат като...двъгърби камили...малко ме спича :)))) Може просто аз да съм странна...зная ли :)