04.12.08
10:43
Вече 3 месеца хода на фитнес с програма 3 пъти седмично .... първите месеци качих килата на щангата до 55, но сега извендъж спаднаха едвам права серия на 50 в последно време хода само вечер на фитнес възможно ли е да е от това и какво ще ми препоръчате .....
04.12.08
12:33
ами ако питаш за времето-по-точно от колко до колко часа ходиш?Иначе знам и съм чел,че в следобедните часове е най-добре и човек има най-голям прилив на енергия и сила.
Един метод за качване на повече килограми на лега е рак стойката-горе-долу при нея се качва около 20 до 25 процента,но в малко зали я има.Иначе е добър метод.
Мнението беше редактирано от az100yan на 04.12.08 12:34.
04.12.08
13:08
Има няколко възможни причини.1-ва Претрениране(кажи ни горе долу как тренираш кви упр сери и тн...) 2-ра Хранене(Приемаш ли достатъчно протеин и калории от храната и поне 5 яденета на ден имаш ли?)3-та Недоспиване (спиш ли достатъчно?) 4-та Занимаваш ли се с други интензивни физически дейности в момента?
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.12.08 13:09.
От 7 до към 8 и 30 съм във фитнеса понеделник са гърдите : 1 во лежанката 4 серии 1 ва : 10 повторения 2 и 3 8 и 4 6 второ упражнение на полулегнала лежанка с дъмбели разгъване , после легнал пак с дъмбели с леко свити ръце от към лактите и после 3 серии по 10 кофички . спа най малко 8 часа и повече храня се 4 пъти на ден стабилно друго освен фитнес не се занимавам явно трябва да си увелича храненето а за стоиката рак дори езнам за ко става въпрос хода в малко фитнесче :)