02.12.08
20:52
Здравейте! Мисля да си купувам Креатин+Глутамин+Таурин, смисъл като една обща добавка. Та въпроса ми е с какво да го пия преди и след тренировка? За креатина като отделно горе долу знам, но за това нямам представа.
няма смисал една обща добавка ,поотделно ги вземи , ако гледаш да минеш на тънката,по добре не се захващай, при добавките трябва 1во да имаш много добър хранителен режим , и като пиеш добавки да ги пестиш а да вземаш оптимални количества, ако можеш вземи поотделно,ако не вложи парите в храна
Добър избор Inactiv.Варианта трите в едно е по-добър от това да ги взимаш по отделно.Ако можеш да добавиш и някакъв протеин преди и след трен с тях ще стане перфектно. ;-)
03.12.08
00:13
Какьв е креатина,монохидрат,някаква матрица?
03.12.08
06:32
казано от Aquiles на 02.12.08, 21:42:
Добър избор Inactiv.Варианта трите в едно е по-добър от това да ги взимаш по отделно.Ако можеш да добавиш и някакъв протеин преди и след трен с тях ще стане перфектно. ;-)
Interactive ;)
е това забравих да попитам на каква основа е креатина.. сетих се в последствие, но беше късно. Нищо като го взема утре ще видя. На Powerfood е иначе като производител. И все пак интересуваше ме смисъл с какви въглехидрати да го приемам, нещо мед, глюкоза, такива неща ? Мерси за бързите отговори :)
казано от Сила БГ на 03.12.08, 06:32:
казано от Aquiles на 02.12.08, 21:42:
Interactive ;)
Имах впредвид че потребителя Inactive е направил добър избор да вземе трите неща в едно, не че съм препоръчал да си вземе продукт на Interactive(не казвам че са лоша фирма :) ).А и те май нямат креатин,глутамин и таурин в едно.
Монохидрата се взима с прости въглехидрати(такива каквито си изброил), може и в самата добавка да са добавени такива, а и може креатина да не е монохидрат.Излишно е дати казвам че 99% от бг продуктите не струват и най-добре се насочи към нещо западно(най-добре с произход отвъд океана :) ).
Мнението беше редактирано от Aquiles на 03.12.08 10:42.
Ами незнам, мисля все пак да го опитам това, понеже не е скъпо ( нали все пак не губя нищо ) и да видя дали няма да ми подейства.
Ако пък не стане нищо вече, ще потърсиме някой “презокеански” стоки ;)
Предполагам говориш за CGT на Explode. Няма значение с какво го пиеш само да не е горещо (чай, кафе) или алкохол :-D Иначе ако става въпрос за продукта на тази фирма, там креатина е монохидрат..т.е. ще трябва да поемаш колкото можеш повече вода :) Е не преклявай де :P
Поздрави!
Мне, не е тази фирма. На Powerfood е и се казва ГлуТаурин :) Но все пак креатина е монохидрат но в 5 гр има 1500 мг креатин, така че все пак не трябва да е чак толкова много вода :)
Мнението беше редактирано от Inactive на 05.12.08 01:35.
Всъщност - трябва. То за това е монохидрат, защото задържа вода и това е характерното за този креатин. Това води до ефекта на “напомпването”.
Чудното ми е това, че всъщност мускулите ти се пълни с вода а не мускулна маса, така ли .. то тогава като спреш да го взимаш какво става ?
Мускулните клетки просто задържат повече вода. Като го спреш най-вероятно малко спада размера, но далеч не всичко което си изградил. (то не че за 1 месец може да изградиш кой знае какво, все пак това е стероид)
Значи взех си я добавката. Пих в петък за първи път, обаче се появиха някакви болки в корема. Дали е възможно да е от това ?
08.12.08
08:07
ако пиеш монохидрат е нормално,затова го взимай след ядене или с мед.
казано от immortal88 на 08.12.08, 08:07:
ако пиеш монохидрат е нормално,затова го взимай след ядене или с мед.
Е то се предполага, че трябва след ядене да се взима :) Иначе да с мед е добре, а най-добре ще е ако си купиш декстроза.
Е аз си мислех, че тоя ГлуТаурин се взима преди и след тренировка по 5 гр, с мед. Объркал ли съм нещо ?
08.12.08
14:14
не си объркал нищо ,но за да поддържаш креатина пии в нетренировъчен ден пак една доза(докарвай поне 3 гр креатин,не гледай да пестиш добавката ,че ефекта ще е нулев)
Аз моя креатин го пиех преди и след по 5гр и в нетренировъчни дни сутрин на гладно по 5гр.
Ама ти навсякъде говориш само за креатин, няма ли значение, че в тази добавка има глутамин и таурин, освен креатина. Като глутамина е с най-голямо съдържание ?
Ами първо не мисля, че можеш да имаш проблем с таурина. Става въпрос, че ако прекалиш с креатина той започва да се превръща в креатинин който може да ти навреди. Докато при таурина не е така. Както и да е. Все си мисля, че на опаковката на продукта трябва да пише как трябва да се приема, така че останалите коментари са излишни. :)
По-Здрави!