По колко км на ден максимум мога да тичам без да свалям Мускулна Маса...?

PS

19.05.08
22:13

По колко км на ден максимум мога да тичам без да свалям Мускулна Маса...?
Мога да ям по много протеин на ден...примерно по 300гр и т.н
Да подчертая че целя сваляне на мазнини...184 съм висок...90кг

NA

20.05.08
05:19

аз бягам от 3 месеца секи ден и свалих 5 кг ама не спазвам диети.Ама сам стопил са6то малко месо (Не може само мазнини)

20.05.08
05:19

Щом можеш да си позволиш толкова протеин в деня на тренировка бягай до 30-40 минути след тренировка , а в другите дни два пъти по 30 минути. Незабрявай , че бягането е много коварно упражнение за ММ , ако не приемаш необходимия белтък и въглехидрати , аминокиселини ще свалиш ММ.

PS

05.12.08
00:35

Добавка към въпроса...
Хубаво ли е спроед вас всеки ден да се тича...
Имам чуството че съм се пристрастил към тичането хахах
Почна ли един път да свалям...иии имам супер много мерак сутрин да тичам..знам че трябва да правя почивки, а не всеки ден обаче...харесва ми, но имам чувството че прекалявам.
На тренировка сутрин правя по 2-3км
Според вас мога ли да тичам всяка сутрин или е твърде натоварващо?

05.12.08
03:18

Не, бягането всеки ден с цел чистене, не е добра идея. Бягай така - 2 дни, почиваш 1, после 3 почивай 1, после 2 бягаш итн.
Това да ти е максимума! Ако бягаш всеки ден, организма ти просто ще свикне с натоварването и ефекта ще спадне.
300 гр протеин са прекалено много. 150-70 да са ти макс.

05.12.08
07:24

казано от psixar на 05.12.08, 00:35:

На тренировка сутрин правя по 2-3км
Според вас мога ли да тичам всяка сутрин или е твърде натоварващо?

2-3 км сутрин бива, не вярвам на някой да може да му дойде твърде натоварващо. Стига да не е на гладно и да се спазва прилична техника (доста по-сложно отколкото звучи, много хора го пренебрегват това).
Дали има смисъл е съвсем отделен въпрос, но щом те кефи си го прави спокойно, само гледай да не минеш на повечко километри (6-7-8 и т.н.), че с тия 90 кила може и да им дойде в повече на колената.

PS

05.12.08
10:24

Ами на гладно е...сутрин 20 мин след ставане..
Амм темата е доста стара...сега съм 83 кила :P
Идеята ми е да тичам за сваляне на мазнини...амм..ако не да сложа един протеинов шейк с вода преди тичането?

BU

05.12.08
10:42

Можеш ли да бягаш 7 км в бързо темпо и да хапваш повечко ?Въобще...колкото си искаш бягай,но се храни пропорционално.И нека темпото не прилича на ходене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1