29.11.08
11:00
Здравейте.Преди няколко дена си поръчах този продукт.За пръв път взимам от него.Преди това пиех Peak Protein 85.Всичко си е както трябва освен : като отвъртях капачката на кутията нямаше никакъв “предпазен лист” (едно листче/картонче което се маха и под него е вече самия прах) за разлика от Peak Protein 85.Също така като го разтворя в 300мл. мляко вкуса е доста силен (силно сладко) и има вкус точно като на сухо мляко.На опаковката пише ванилия.Не казвам,че нещо не е наред а просто искам да знам дали е така попринцип :P ?Някой който пие/е пил същия нека каже дали и при него е така.
Аз си поръчах протеин “Nutra force Whey protein” и също нямаше или по-точно имаше едно картонче, но то не беше залепено. И мен ми беше странно. Другите продукти които си бях поръчал имаха този предпазен лист или както и да се нарича ...
Мнението беше редактирано от nfgs на 29.11.08 12:23.
Нарича се стиропорен лист - аз взимам на “MEGA PRO” - “MAGNUM WHEY II” 3та кутия и обърнах внимание, че и той е опакован без въпросния лист....
този “Nutra force Whey protein” е пълен ментак.няма баркод адрес нищо.само един web адрес на който има абсолютно същото като на кутията.сигурен съм че е български правен в някоя маза
Незнам дали е ментак .. ама не е български, защото се предлага и в чужди сайтове .. и доколкото разбрах е правен в Холандия.
29.11.08
15:24
Бих казал, че нямаш никакъв проблем.
29.11.08
21:01
А добре,това исках да чуя :) По-здрави ;)
И аз имам едно съмнение. Значи навсякъде в нета на снимките American Whey е с лилав етикет, има и Bargain Whey, който е с зелен етикет и е много по-евтин. Та аз си взех кутия на която пише American Whey, но етикета е зелен като на Bargain Whey. Много се съмнявам това да не е някво менте.
Мнението беше редактирано от grishata на 01.12.08 21:59.
01.12.08
20:58
Като ти е сладък, слагаш повече вода..
03.12.08
14:33
Картончето на гърлото на кутиите се залепва от конвейрна машина. Случва доста често лепилото да не хване и картончето да не залепне, а понякога дори да изпадне преди машината да завие капачката. Бих казал че на 20-30 кутии се случва и това важи за всички марки - БСН, Оптимум, Мъсълтек и всички останали.
@grisha - Лилавия етикет е с вкус на горски плодове, белия на ванилия, жълтия на банан и така нататък. По нета е все лилав защото изглежда най-добре и е най-контрастен.
@plamen - интересно че това е първото ти мнение във форума, или май не е?:)
В случай, че не съм обяснявал преди:
-Nutra-Force е марка която произвежда в САЩ
-Въпросния протеин се прави в Маями, Флорида под GMP 3 лиценз
-Фирмата е съвсем нова и тепърва ще пуска продукти. За момента са изкарали 3.
-Тъй като от първата партида се е получило забавяне с получаването на баркода а не е имало как да забавят поточната линия или да складират продуктите в завода и собствениците са решили да пуснат етикетите без баркод и да го дават допълнително на своите дистрибутори. Ние също го предлагаме на всички които имат нужда от него. На втората партида ще има баркод на самия етикет.
Страницата им е в процес на изготвяне на този адрес:
www.nutraforcenutrition.com
Даа, даже на някои машини кутията се килва в страни и изсипва половината протеин. Всъщност това е доста често срещано явление - аз редовно си купувам от магазина кока-кола с развинтена капачка и бисквитки Катеричка, от които ми изскача катеричката. Само се чудя как така в БГ само от тези 20-ти, 30-ти дефектни кутии се случва да си купуваме. А пък от чужбина като си поръчам все на 13-та, 15-та кутия попадам дето лепилото взело, че хванало. Ама то пише “Sealed for your protection” на въпросните хартийки, което в превод вероятно означава “И да падне, голям праз!”.
БТВ, Вальо, к’во стана, БСН осъдиха ли ги там за един креатин в кутиите дето всъщност го нямало, че нещо не ги следя нещата?
06.12.08
07:31
Нека и аз се включа със съвет, който е логичен може би, но все пак:
Просто при покупка от магазин отваряте кутиите на място и ако липсва съответната защита (лепенката) или е разлепена е редно да се поиска и направи замяна.
Аз лично не съм попадал на кутия от нашите продукти, която няма такава защитна лепенка...
От сега си представям как идва някой отваря продукта и казва не ми харесва как е залепена, малко е накриво и Вие му давате да отвори втора опаковка.
Всъщност не мога да си го представя :D
06.12.08
07:51
Любопитен съм да чуя мнения за модел с хранителни добавки менте, който да носи по-големи дивиденти от регламентираното им внасяне и продажба. Че продават коли с развалени спирачки, продават, но това прави ли ги менте? :)
06.12.08
07:58
казано от emzo на 06.12.08, 07:36:
От сега си представям как идва някой отваря продукта и казва не ми харесва как е залепена, малко е накриво и Вие му давате да отвори втора опаковка.
Всъщност не мога да си го представя :D
Заповядай, ако не ти лично някой може да опита и сам да се убеди в казаното от мен... Разбира се, че ще се замени продукта и не само... КЛИЕНТА е най-важното, когато той е доволен не само от качеството на продукта, но и от обслужване, това носи дивиденти и на двете страни.
За съжаление Емцо ти си също един от многото предубедени българи, които не могат и да си представят, че са клиенти и са в правото си, когато плащат нещо да изискват, но се надяваме всички да вървим към промяна и нещата да се развиват в положителна посока, а относно нашата фирмена политика, не мисля, че има някой, който може да се оплаче ;), ако има такъв нека се произнесе !
06.12.08
08:08
казано от Димитър Михайлов на 06.12.08, 07:51:
Любопитен съм да чуя мнения за модел с хранителни добавки менте, който да носи по-големи дивиденти от регламентираното им внасяне и продажба. Че продават коли с развалени спирачки, продават, но това прави ли ги менте? :)
Относно финансови дивиденти, разбира се, че има ;). Не се наемам да правя цялостен модел, но един протеин примерно изпълнен с някаква наливна суровина и продаден под формата на някакъв фирмен продукт (сътветно фирмите застават с името си зад качеството), разбира се носи доста по-добри печалби...
Най-лесният за организация и изгоден вариант е да се вкарва суровината насипно в големи количества. Кутиите и етикетите се правят тук в БГ. И продукта се пакетира тук. Винаги излиза по-евтино дори да приемем че търговеца не е мошеник и не добавя към рецептата пудра захар за по-добра усвояемост на протеина.
06.12.08
15:43
Да, това го разбирам, но не го категоризирам като продукт - менте. Е, освен ако не пише на етикета подобие на “Адибас” или нещо такова. Имаше легенди за дубликати на Унивърсъл, но ми е любопитно, дали реално някой може да спомене нещо повече от мит.
Както и да е, темата е друга, истории ще си разказваме при различни обстоятелства. :)