По-голям ефект?!

05.12.08
21:21

Значи решил съм да покача малко килограми във началото на фитнеса съм.Реших да си взема 1 Креатин OPTIMUM NUTRITION и се чудя дали Протеин или Гейнер да си взема с него.От слухове ми казват че ще покача със гейнера повече,но нямам много пари ако можиш да ми предложите някакъв Гейнер до 50-60лв макс да сварши заедно със Креатина той ши е (300 гр).Хранителния режим ми е съставен!

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 06.12.08 06:30.

05.12.08
23:05

Ами аз си купих на Olimp GainBolic 6000 4кг и Creapure Mono 300гр и останах доста доволен. За 110 лв и 2те :) Успех.
Иначе аз мисля, че ще имаш добър ефект с креатин-а и протеин, вместо гейнер може декстроза да си купиш. В момента аз така правя и да ти кажа доста добре ми се отразява. :) Или аз поне така мисля.

06.12.08
14:19

Не си давай парите за гейнъри, купи си качествен суроватъчен протеин!

07.12.08
19:14

казано от Петров на 05.12.08, 23:05:

Ами аз си купих на Olimp GainBolic 6000 4кг и Creapure Mono 300гр и останах доста доволен. За 110 лв и 2те :) Успех.
Иначе аз мисля, че ще имаш добър ефект с креатин-а и протеин, вместо гейнер може декстроза да си купиш. В момента аз така правя и да ти кажа доста добре ми се отразява. :) Или аз поне така мисля.

Абсолютно същото правя и аз, Петров! След тренировка глутамин, креатин и декстроза + една доза протеин и това е! :exclaim:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1