06.12.08
00:03
искам да попитам ако започна да ям “само правилните” храни за покачване на маса ,демек - пиле,риба,ориз,ядки и тем подобни , ще има ли ефект ако ги ям когато ми е кеф,в смисъл не в 7 сутринта нз си колко грама от незнам си кое в 10 нз си кво друго....ми да ям за закуска (когато и да е тя) ,примерно една порция ориз с риба (примерно) или квото ми се яде там ..иначе пия креатин и протеин и глутамин(той е на свършване),ама от тях съм качил 5 кила за 3 седмици :) та мисълта ми е ако ям само качествена храна ,но безразборно през целия ден ,ще почна ли да качвам още повече или задължително ми трябва режим...?
06.12.08
07:23
Еми да , не е наложително да спазваш точен режим по часовник. Яж от “позволените” храни 5,6 пъти дневно.Гледай да ти е разнообразно храненето.
Гледай на 2-3 часа да зареждаш мускулите с необходината доза белтък, останалото и сам можеш да си го изчислиш. Но ако станеш в 10, изядеш първото си ядене в 11, второто в 12 и третото в 13 часа - това няма да ти позволява да усвояваш белтъчините. Така, че смятай...