06.12.08
18:45
Здравейте и 4естито на вси4ки именници (06.12.08)
След угояването по предстоящите и настоящите празници съм намислил следния цикъл:
Аnimal Pump + Mega-Potency HMB + Протеин. Как ви се струва ако към тази комбинация прибавя и един нитро оксид като SuperPump250? В момента съм само на Пъмп-а + Purple wraath ама не ми се струва достатъ4но :)! Истината е 4е не мога да ям ка4ествена храна пре деня. Ще е хубаво да полу4а мнения от хора които са го приемали (SuperPump250). Като цяло мнения за комбинацията?
пп. Един приятел ми каза: -Ти луд ли си? За тия пари знаеш ли какво животно 6те станеш със стер....!
28г.180/92
Темата беше редактирана от shiko на 06.12.08 18:45.
Ако не се лъжа анимал пъмп и супер пъмп са сходни продукти(може и да греша, мързи ме сега да им гледам съдържаието), от което следва че няма смисъл да ги взимаш заедно.След няколко дена започвам 2 кутии пъмп и ще го комбинирам с 1 анимал нитро+1 анимал пак+суроватъчен протеин+протеин матрица+аминокиселини+омега 3-6-9 и най-важното стабилно хранене(то винаги ми е стабилно ;-) ).Незнам като нямаш възможност да се храниш качествено защо се хвърляш на добавки.
И това на аватара ти актуална снимка ли е?
Мнението беше редактирано от Aquiles на 06.12.08 19:19.
казано от Aquiles на 06.12.08, 19:13:
Ако не се лъжа анимал пъмп и супер пъмп са сходни продукти(може и да греша, мързи ме сега да им гледам съдържаието), от което следва че няма смисъл да ги взимаш заедно.След няколко дена започвам 2 кутии пъмп и ще го комбинирам с 1 анимал нитро+1 анимал пак+суроватъчен протеин+протеин матрица+аминокиселини+омега 3-6-9 и най-важното стабилно хранене(то винаги ми е стабилно ;-) ).Незнам като нямаш възможност да се храниш качествено защо се хвърляш на добавки.
И това на аватара ти актуална снимка ли е?
Oт 2006-а е! Май 6те трябва да я обновя :)! Малко пресилено се изразих. От пон. до петък поне 1-2 дена ям както трябва. През деня имам предвид за6тото от скоро замествам ве4ерното ядене с протеин. И както прибавим събота и неделя положението не е толкова ло6о, 4 от 7 с прилична храна! Всеки ден закусвам с мюсли и кис.мляко! За това поне имам време в работата .
п.п Би ли написал общата сума на хап4етата от серията Анимал които ще взимаш! Полу4ава се доста голяма цифра :))))
Мнението беше редактирано от shiko на 06.12.08 20:05.
06.12.08
19:59
При не доброто ти хранене бих ти препоръчал да не се хвърляш на толкова и скъпи добавки,а да си вземеш Протеин,Глутамин и Амино.Още като спомена първата закуска и ми е ясно.Аз например закусвам 4 белтъка+2 жалтъка+1 кисело мляко+50-100 гр овес.От предната вечер за работа си гласи тостери с пилешки пържоли,белтъци от яйца,шейкове и разни такива.Каквото и да работиш тия сандвичи се ядът за няколко минути,шейка за секунди,белтъците и те за бързо,ядки също си носи и си хапвай все ще намериш някъде време да ги изплющиш.Доброто хранене е в основата на всичко!!!
Пъмпа и нитрикса са по 9, пака е 11, аминокиселините са по 3, омега 3-6-9 са по 2.Не ме притеснява броя им, важното е резултат да има.
Да питам, чета в темите в форума че пъмпа в нетренировъчен ден се пие сутрин на гладно, а на опаковката пише цитирам:
“On non training days you can take the pak around the same time as you would if were training.”
На гладно или както пише на опаковката?
06.12.08
21:44
казано от joro_sf на 06.12.08, 18:45:
Здравейте и 4естито на вси4ки именници (06.12.08)
След угояването по предстоящите и настоящите празници съм намислил следния цикъл:
Аnimal Pump + Mega-Potency HMB + Протеин. Как ви се струва ако към тази комбинация прибавя и един нитро оксид като SuperPump250? В момента съм само на Пъмп-а + Purple wraath ама не ми се струва достатъ4но :)! Истината е 4е не мога да ям ка4ествена храна пре деня. Ще е хубаво да полу4а мнения от хора които са го приемали (SuperPump250). Като цяло мнения за комбинацията?пп. Един приятел ми каза: -Ти луд ли си? За тия пари знаеш ли какво животно 6те станеш със стер....!
28г.180/92
Animal Pump и SuperPump250 са азотно бустери плюс креатинови матрици-сходни са,избери единия продукт само.HMB( Beta-Hydroxy-Beta-Methylbutyrate)не е лош продукт-Левцин дериват,нe е лош,действието му наподобява това на BCAA,но за тези пари по-добре си вземи разклонената верига.Протеин,глутамин,BCAA плюс единия от бустерите е една много добра комбинация.
казано от Aquiles на 06.12.08, 21:12:
Пъмпа и нитрикса са по 9, пака е 11, аминокиселините са по 3, омега 3-6-9 са по 2.Не ме притеснява броя им, важното е резултат да има.
Да питам, чета в темите в форума че пъмпа в нетренировъчен ден се пие сутрин на гладно, а на опаковката пише цитирам:
“On non training days you can take the pak around the same time as you would if were training.”
A на моя пише : “First thing in the morning” ХА-ха мисля 4е има нещо гнило тука!?!
06.12.08
22:18
казано от Aquiles на 06.12.08, 21:12:
Когато не си сигурен - пиеш по опаковка. Особено за тези по-особените добавки.
07.12.08
05:44
Анимл Пъмп и SUperPump въобще не са еднакви продукти!!! Супер Пъмп е по-скоро предтренировъчен игнайтър, енергетик, акцентът при него е най-вече върху силата и енергията. Съдържанието на креатин и аргинин в 1 доза е по 500мг всяко.
Анимал Пъмп е стриктно пъмп продукт. Пак ти казвам, това не са продукти за маса, а най-вече за поддържане и твърдост. Оправи си режима, той ти е най-важен, иначе само хабиш добавките.