08.12.08
06:49
Здравейте! Търся магазин за хранителни добавки във Варна, но да НЕ е из крайните квартали (Аспарухово, Владиславово, Трошево...). По- спесялно търся някой в които да предлагат продукти на Optimum Nutrition (на тях съм се спрял ;) може да кажете и мнение). Също така ако някой е ходил вече в магазина в новата кооперация на чаталджа (на мястото на гарнизонна фурна) нека сподели какви марки предлагат там ;) Търся добавки за релеф, но ме интересува цялата гама от продукти на Optimum Nutrition.
Мерси предварително :)
Да, има продукти на ON там. Магазина се казва Power & Beauty - мисля, че за него говориш, преди беше на ул. “Феликс Каниц” №15 зад Спортна зала - сега го преместиха.
Иначе магазини във Варна колкото искаш..........
Мнението беше редактирано от Ambriel на 08.12.08 07:30.
08.12.08
08:30
Магазина от “Феликс Каниц” го изместиха на ул.”Чаталджа” точно срещу гаражите с крепежните елементи те са официалните мисля че на ON за Варна.
Мнението беше редактирано от Александър Алексиев на 08.12.08 08:32.
08.12.08
08:34
А аз не видях че точно това си говорите извинявам се видях само че търси магазин пича ;-) .Ами там си е тва е.
Да :) Ето ти и линк към сайта им........... http://www.power-beauty.com/index.php?page=home
08.12.08
10:45
Бяхте ми много полезни :) :)
благодаря !!!
Ето и линк към моят магазин за хранителни добавки: http://www.belchohristov.com/1468.html град Варна, улица Балчик 7, в съседство с този на Лъчезар Димитров - Power& Beauty. Тъкмо ще сравниш качеството на обслужване и ще го споделиш безпристрастно тук, пред всички! :)
Освен добавки на Оптимум Нутришън, имам всички останали, които влизат в топ 10 на www.bodybuilding.com ;)
09.12.08
05:22
ами далечко ми е този магазин да ти кажаи просто тия дни няма как да мина ...........
обаче със сигурност когато се освободя ще отделя време да разгледам и при тебе ;)
06.01.09
10:28
Има магазин за хранителни добавки на ...........
..........
————
Има забрана за реклама, после има и бан.
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 06.01.09 17:23.
07.04.09
09:00
мога да ви предложа всичко на optimim nutrition ето го номера ми ако ви интересува нещо 0896799096
само за варна
Мнението беше редактирано от Optimum Nutrition на 07.04.09 09:07.