Въпрос за този гейнер

ME

08.12.08
17:33

Купих си този гейнер, пише че е за сила и въстановяване на мусколната маса , това означава, че с него не се покачва мусколна маса ли ?

И още нещо, как да го пия, на опаковката пише по 72 гр. след тренировка, но аз знам че се пие по повече или греша ?

[URL=http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsc00901hm5.jpg][IMG]http://img241.imageshack.us/img241/7756/dsc00901hm5.th.jpg[/IMG][/URL]

http://img241.imageshack.us/my.php?image=dsc00901hm5.jpg

Темата беше редактирана от MeMe на 08.12.08 17:37.

09.12.08
06:57

братле ще ти призная, че идея си нямам от хранителни добавки и аз самия в момента чакам отговори на 12312731687 въпроса дето съм задал но......
щом е за възстановяване и сила неозначава, че няма да качваш мускулна маса! означава че самата добавка помага на мускулите ти да се възстановят след тежките физически натоварвания, а покачването на ММ зависи от тренировките ти храненето твоя тип организъм (тяло) и разбира се ако ползваш и добавки за маса и от тях  :D

а относно количеството... пак казвам не ги разбирам работите ама не бих зимал повече отколкото пише!!!!!!!
аре успехчета и прогрес ;)

TA

09.12.08
08:51

По-бързо възстановяване на мускула=повече енергия=повече сила=повече маса. Логично. А относно пиенето не пий по повече. Защо не пита този, от който си го купил?

09.12.08
10:27

Много добра марка си избрал,но количеството което си взел е много малко,защото този род добавки се пият в големи количества т.е от рода на 200-300 гр дневно в зависимост от гейнера ;).

ME

09.12.08
17:46

Продавача каза просто ПИЙ ПО 3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ НА ДОЗА, но не разбрах по колко пъти на ден и пие ли се в нетренировъчен ден.. Мисля да пия преди и след тренировка, а в нетренировъчен ден да пия по веднъж

09.12.08
20:20

няма ли мерителна лъжица вътре ? я порови хубаво

ME

09.12.08
22:29

Брат виж ми въпроса. Питам по колко пъти на ден да се пие и дали се пие в нетренировъчен ден. За грамажа ми каза продавача.

10.12.08
07:04

бахти обсъждането на един гейнър - все едно отрова ще пиеш - пии 1-4 дози на ден - става и за заместване на някое от храненията. направи си сметка на калорииния баланс и ако имаш недостиг - допълвай с гейнъра. пие се във всякакъв ден - делник, празник, тренировъчен, нетренировъчен, по коледа, по нова година и тнт

ME

10.12.08
07:47

казано от FRANKO1 на 10.12.08, 07:04:

бахти обсъждането на един гейнър - все едно отрова ще пиеш - пии 1-4 дози на ден - става и за заместване на някое от храненията. направи си сметка на калорииния баланс и ако имаш недостиг - допълвай с гейнъра. пие се във всякакъв ден - делник, празник, тренировъчен, нетренировъчен, по коледа, по нова година и тнт

Тва исках да чуя, благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1