08.12.08
19:06
Вземам гейнер от 2 месеца. В последните 2 седмици го пия само в тренировъчен ден(3дни в седмицата) - по 4 суп лъжици в 500мл вода. Не съм пил от петък, а в сряда ще ми правят кръвни проби. Може ли да се открият някакви вещества в кръвта от гейнера?
казано от Taen на 08.12.08, 19:06:
Вземам гейнер от 2 месеца. В последните 2 седмици го пия само в тренировъчен ден(3дни в седмицата) - по 4 суп лъжици в 500мл вода. Не съм пил от петък, а в сряда ще ми правят кръвни проби. Може ли да се открият някакви вещества в кръвта от гейнера?
Кръвни проби за какво?И какво те плаши,гейнера няма нищо което да ти застрашава здравето или нещо такова...
08.12.08
21:10
Ами просто кръвни проби, за да се види дали има нещо извън норми, защото наскоро кръвното ми падна и залитнах така да кажа. Но въпросът е че преди време 1 приятел имаше проблеми и като му излследваха кръва бяха открили креатин в кръвта му и му казали, че това е проблем. Той си пиеше добавки.
Нищо няма да ти открият в кръвта не се коси.... я кажи по-подробно за това залитане, защото може е да не е от ниско кръвно. Предполагам си на НВД или кето?
09.12.08
15:29
Не. На никаква диета не съм. :) И това не е свързано с фитнеса, мисля. Просто предния ден бях на вятър и се потих и на другия ден сутринта станах рязко и не ми достигна кръв до мозъка достатъчно и паднах.
09.12.08
15:34
Едва ли е на ниско въглехидратна ако пие гейнър, но дори и да е така какъв е проблема в ниското кръвно ако се чувстваш добре. Примерно моето кръвно варира в рамките на 118/45 ; 117/50 , рядко долната ми граница е в правилната си норма винаги е занижена, но така се чувствам добре. Когато крвъвното ми е високо имам предвид за долната граница, често ми става гадно. И се чувствам дискомфортно. Но ако преди си имал нормално кръвно и от скоро наблюдаваш , че ти е паднало , може би имаш занижени еритроцити. Което може да е в следствие на някаква скорошна диета, а колкото това , за гейнъра и това ,ч е ще окаже някакво виляние на кръвните изследвания за това не се притеснявай, те наркоманите се паникйосват, защото тогава вече наистина има голяма вероятност да ги хванат в крачка :D. Завишените нива на креатин също не са проблем, дори би трябвало твоя приятел да се радва това говори , че го усвоява.
:-) геинъра си е чисто и просто храна (белтъчини и въглехидрати) в прахообразен вид,няма какво да се намеси в кръвта ти.