Менделеевата таблица ....

08.12.08
19:23

Преди време се смеехме, че все повече и повече продукти се появяват на пазара с огромни количества съставки и се бъзикахме, че в тях има цялата Менделеева таблица
Гледам си бб.ком и какво да видя:
http://www.bodybuilding.com/store/mt/vitakic.html
Коментарите оставям на вас :)

08.12.08
20:25

WTF, аз направо оставам без коментар. Това вече е прекалено. Btw като прочетох това за таблицата и се сетих, че ме базикаха така и ... Ама то толкова продукти ... какъв е смисъла, каква е усвояемостта на всичките тези продукти ...

08.12.08
20:55

Алелел бая време ми трябваше само за да разгледам таблицата в която имаше доста неща които не знаех...

09.12.08
11:49

С това по добре да си изкарам черният дроб да подиша...

09.12.08
12:09

Интересни витаминки :)

RO

09.12.08
15:44

Впечатляваща реклама, по-скоро съм заинтересован от нещо с по малък спектър на обхватност.
нещо конкретно, имено plasma jeta , който си сложил на аватара си сподели нещо за него , ползвал ли си го?

казано от Rock_acdc на 09.12.08, 15:44:

Впечатляваща реклама, по-скоро съм заинтересован от нещо с по малък спектър на обхватност.
нещо конкретно, имено plasma jeta , който си сложил на аватара си сподели нещо за него , ползвал ли си го?

На ЛС.

По темата: нека има! По-добре повече отколкото по-малко.

ИВ

10.12.08
07:50

Никой и никога няма да измести ANIMAL PAK-a като лидер на мултивитамините. Vitakic не е нищо особено. Всяка една от тези съставки изисква определено количество, а това тук е просто 1 голям фарс, колкото да има нещо..

RO

10.12.08
08:29

Рекламата ме радва обаче , остай продукта рекламата е добра. Само дето не пише You will be God , take that shit and you will control all the universe with your mind.

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 10.12.08 08:29.

10.12.08
08:41

Замисъла ми беше за броя на съставките :)

10.12.08
09:39

Впрочем сега разгледах съставките (поне първите няколко витамина) и са в доста голямо количество за витаминна комбинация като тази, което ме учуди.

10.12.08
11:08

Аз бих коментирал тази и почти всяка друга тема за добавки с: the kids are going wild… and crAzY, една хубава рекламка, няколко назобени животни в нея и айде всички по магазините :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1