09.12.08
16:41
Предполагам малко от вас са чували за племето Хунза.И аз до преди няколко дена не бях чувал за тях,но ме изумиха!Те са известни с най-здравословното хранене на света.Няма какво да описвам всичко тук,има си отделна статия,която се намира ТУК .Съветвам ви да я прочетете...
09.12.08
19:02
Цялата статия извиква в съзнанието ми само 1 дума - утопия... И ми изглежда доста украсено на места:
В клетките си те съществували много щастливо и безгрижно - времето им минавало в игри и боричка-ния. Сговорчиви помежду си, те с радост са посрещали своя гледач. Дори и при възрастните не са открити заболявания.
Е как точно разбраха че плъхчетата са “щастливи” - сигурно са ги питали ? ;)
Не че се заяждам, ама не смятам да я пробвам тая “диета” особено момента с гладуването, за скромния период от 2-3 месеца. Не искам да приличам на сомалийско сираче. :lol:
09.12.08
19:21
Моята цел изобщо не е един вид да ви “предложа” тоя начин на хранене.Просто да ви покажа какви хора има на тази земя,чисто информативно.Те се водят(доказано) за най-здравите и дълголетни хора живяли някога.
казано от SHLR! на 09.12.08, 19:21:
Моята цел изобщо не е един вид да ви “предложа” тоя начин на хранене.Просто да ви покажа какви хора има на тази земя,чисто информативно.Те се водят(доказано) за най-здравите и дълголетни хора живяли някога.
Може да е така.Ама аз лично като видях както ядът-това хич не ми харесва-особено за човек-който се занимава с фитнес.А и забравяш други фактори като за това че са най-здравите и дълголетни хора.Обстановката в която живеят-въздух,вредни в-ва и прочие.....Това също не е за пренебрегване.Аз ако живея в планината на чист въздух,а ти в гадната СОФИЯ-с едно и също хранене-аз ти гарантирам че ще ЖИВЕЯ поне 3 години повече,съвсем теоритично...
10.12.08
08:22
Е правителството им явно не се е погрижело да имат болести , за да ги ублекчава с наркотичните си лекарства, тези хора буквално живеят в буркан изолирани от всякаква правителствена поропаганда и система. Дано Д-р Мак Карисън, не им е дал някой бургер от Мак доналдс , че ще има масови смъртни случаи в племето. :D Бях чувал за племето, тук информацията е доста по обширна благодарско, научих някой нови неща :)
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 10.12.08 08:22.