KoReM

Темата е заключена.
TH

07.02.04
13:56

Здравейте всички!!значи бих бил много благодарен ако някой ми каже някакви добри упражнения за корем!всеки ден правя коремни преси (обикновени) ,корема ми на на пипане е стегнат и твърд но няма релеф....кажете как да направя така че да се покажат плочките :)
чух че трябва да се тича в парка с 200 пуловера и найлон сложен на корема?това вярно ли е???
10Х предварително 8)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:11.

EN

07.02.04
14:00

Това е много много вярно... Повярвай ми... Тва за найлона около корема е много добро за смъкване на ненужни тлъстинки :)

Плюс това разнообразявай малко упражненията за корем не само коремни преси. Право вдигания на крака от лег или вис много помагат и ако питаш мен малко или много по добри от коремните преси.

07.02.04
14:07

za plo4kite:
1-dieta
2-bqgabe+nailon
3-ka4estvena trenirovka
ako gi spazva6 bi trqbvalo da svali6.

07.02.04
14:25

Ae nai vajnoto e dietata i kardioto(bqgane ili stacionaren velosiped).I trenirovkata razbira se !!!

07.02.04
18:42

Подкрепям предходните мнения.Но пресата ще почне да се показва едва когато свалиш килограми.Ако стоиш на едни кила нищо няма да стане.

07.02.04
22:08

Има и друга гледна точка. Може би ненатоварваш достатачно коремните мускули. Някои казват да сложиш допълнителна тежест и с нея да правиш коремни преси. Според мен така се увеличава размера на плочките и резултата е издут корем. При мен подейства друг подход към коремната преса. Правя я по следния начин:
1- Загряване на кръста. Това е хубаво понеже се загрява и цялото тяло и е готово да изгори повечко калории.
2- Голямото изпитание  :lol:
Започваш да правиш обикновени преси 25 на брой и след това без никаква почивка преминаваш на висилка или лост и правиш вдигане на краката от вис отново 25 на брой. Като предпоследно упражнение в тази гигантска смесена серия правиш така. Лягаш на лежанка и си вдигаш краката до отказ. Ето го и края сядаш на ръба на лежанката и си вдигаш едновременно тялото и колената. Отново до отказ. Тези гигантски серии ги повтаряш 3 пъти. Почивката между една гигантска серия е около 3 мин. А между самите упражнения небива да има никаква почивка. Ако повторенията са и много или малко направи ги така че да са ти добре. Опитай и тази методика и виж резултата само след 5 тренировки. Желая ти успех

TH

07.02.04
22:40

[quote author=“NSV”]Подкрепям предходните мнения.Но пресата ще почне да се показва едва когато свалиш килограми.Ако стоиш на едни кила нищо няма да стане.

NSV Пич начи аз не съм дебел за да свалям килограми!смисал нямам “бирено” шкембе!целия съм релефен ръце крака гръб имам добри гърди ама просто корема ми не е както останалото а просто леко “занемарен” бих казал!мерси много на вси4ки които ми отговориха почвам с гигантските серии на  SKretch :wink:

08.02.04
11:07

Ето аз какво правех за корем (имаше ефект): тичам 10мин след което права почивка от 2мин....лягам на земята и почвам да права различни видове коремни преси.След като права това около 5мин пак ставам и почвам да бягам.Това се повтаря докато не минат около 40мин

...не гарантирам че ще може изобщо да ходите след това  :lol:

За коремната преса и нейния добър вид важат няколко правила, които всеки трябва да спази ако иска да си изтъпанчи фаянса пред гаджетата.

1. Хубаво е да сте на ясно със себе си и вашата физиология - до колко е възможно да имате добра преса и как се постига тя според вашата физика е метаболизъм.
2. Не очаквайте да имате плочки ако сте в период за маса и се храните като “говеда”. Най-малкото от водата, която задържате те няма да се виждат така както Ви се иска.
3. Избиите си от главата илюзията, че с всекидневни тренировки за корема ще изваете завидно релефна и чиста преса. Това е страхотна заблуда, която и аз осъзнах доста късно. С упражнения ще можете да корегирате размера на плочките и техния вид като цяло, но не и да свалите мазнините, които ги скриват.
4. Щом сте решили, че ще правите добра коремна преса, ще се сраснете с понятията кардио тренировка и правилен хранителен режим.
5. Хранене
  5.1. Спрете животинските мазнини след 17 часа и като цяло намалете храните след този часови пояс.
  5.2. Намалете въглехидратите в менюто Ви.
  5.3. Старайте се да приемате поне 2.5 гр протеин на телесно тегло, инак рискувате да изгубите и мускулната си маса.
6. Кардио тренировка
  6.1. Правете я или рано сутрин на гладно, или вечер преди лягане.
  6.2. За препоръчване е тичане или стационарен велосипед.
7. При желание ползвайте л-карнитин, лецитин или фет бърнер.
8. Прочетете раздел хранене и по-точно диетичен режим за вашата физиологична група.

Ако спазите тези 8 точки след 8-10 седмици можете да ме намерите на плажа и да се изфукате :)

08.02.04
18:40

Napalno sam saglasen sas Sax,za6ototo sam pravel takav vid trenirovka kakavto toi opisva i da ne kaja 4e presata mi be6e neveroqtna no be6e stra6no izvaqna.A za tezi super serii za koito kazva skre4 az mislq 4e tova ne sa super serii za6toto az praveh vseki den po 3 serii po 300 presi + bez po4ivka o6te 3x50 povdigane na krakata ot leg + smeseni dokato moga i te uverqvam 4e efekta be6e ogromen za6toto hem si praq presata kakto az iskam hem mi praste(presata:)) i moje da ponasq o6te presi sled vreme osven tezi.

09.02.04
04:33

Възможно е коремният мускул да не расте заради претрениране, не го
тренирай всеки ден. Чувал съм, че една добре проведена тренировка е напълно достатъчна за цяла седмица

09.02.04
19:51

Emi na mene taq trenirovka koqto sam q napisal na mene mi deistva otli4no.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1