Хранителни добавки за изгаряне на мазнини

10.12.08
14:32

здравейте..... %-P отчаяна съм,от 6 месеца посещавам фитнесът на 38 години съм и тежа 59 кг.и искам да сваля 4,5кила но не съм мръднала дори качих 2кила.моят инструктор каза че било нормално но на мен не ми се вярва.взимах елкарнитин а сега от скоро взимам Prolab Cuts 2 и никакъв ефект,правя основно пътечка ,колело и коремни преси.незнам какво да правя ще ме посъветвате ли нещо.......................

10.12.08
14:34

Напиши си храната тук, там е проблема.

10.12.08
15:37

сутрин ям фитнес закуска с мляко или две препечени филий /австрийски черен/с шунка Тандем или 5 бр.форнети със сирене когато нямам време на обяд пържола пилешка или супа или солети с една ябълка зависи дали имам време изобщо а вечер ям преди 20 часа ако изобщо ям -ориз със зеленчуци ,хляб бял не ям с години и у дома не купувам само черен 1 за 2седмици дори го държа в хладилника,газирано не пия от 11 години ,сладко много рядко си позволявам в събота или неделя и то шоколад ,защото бързо се разграждал.преди години бях много по зле с килограмите и съм се научила що годе да спазвам някакъв режим.тогава правих протеиновата диета и отслабнах почти 25 кг. но пък имунната ми се  срина тотално тогава.Благодаря ти за вниманието....... :down:Затова не искам да правя драстични диети ,защото тогава си испатих много ,бях всеки месец с двустранна плевмония..........

10.12.08
15:40

Забравих да спомена че пия ама много вода.............и твърд алкохол не съм лизвала от 5 години само бяло или червено вино и то много рядко но го пия чисто без лимонади

10.12.08
16:49

Хмм, а какво ли ще стане ако имаш 4-5 истински хранения.
Вечер ядеш солидно количество въглехидрати.
Ще ти се наложи да четеш темите за РБР, един много подходящ за сезона режим.

11.12.08
11:05

какво етова РБР ако може обясни ми малко.........

Привет,

РБР е абревиатурата на “Равномерно Балансиран Режим”. Алтернативно се нарича и РБД (Режим - Диета). Ето повече информация:

Равномерно балансирана диета (РБД)
Форма с равномерно балансирана диета (РБД)
Отслабване с Равномерно балансирана диета (РБД)

12.12.08
11:58

Много ти благодаря...............

HE

20.12.08
14:11

казано от krasimira на 10.12.08, 14:32:

здравейте..... %-P отчаяна съм,от 6 месеца посещавам фитнесът на 38 години съм и тежа 59 кг.и искам да сваля 4,5кила но не съм мръднала дори качих 2кила.моят инструктор каза че било нормално но на мен не ми се вярва.взимах елкарнитин а сега от скоро взимам Prolab Cuts 2 и никакъв ефект,правя основно пътечка ,колело и коремни преси.незнам какво да правя ще ме посъветвате ли нещо.......................

Ами аз мога да ти предложа един продук на BSN - atro-phex се казва ... по принцип тоя fat-burner е създаден специално за жени. (както знаеш може би функцията на фат-бърнера е да подтиска апетита, да ускорява изгарянето на мазнините и да те подтиква към активнос. Но имат и страничен ефект - ставаш раздразнителен и напрегнат). Но гореспоменатия продукт има такъв елемент във формулата си която те кара да се чувстваш добре( просто ги няма страничните ефекти на другите бърнъри). А освен всичко друго той ти гарантира резултат който ще те изненада приятно. Пробвай го няма да съжаляваш.

20.12.08
16:00

казано от HEALTH на 20.12.08, 14:11:

Ами аз мога да ти предложа ...

WOW, какви са тези цени в магазина Ви? В аптеките продуктите на GNC са на ПОЛОВИН цена.
Сори за ОФФ-а.

Мнението беше редактирано от exstasy на 20.12.08 16:01.

20.12.08
19:40

аз съм чувал че L-Carnitine е най-добрата добавка за горене на мазнини ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1