Съвет за хранителен режим

10.12.08
21:30

Режима ми е следния
7:00 - кофичка к.мляко 4.5% с 150 грама овесени ядки и 2 лъжици мед
9:00 - 2 корнита / 1 шоколад с натурален сок
10:30 - 100-150 грама ядки (сменям ги за да разнообразявам)
12:00 - сандвич с пилешко месо
14-14.30 протеинов шейк
16.00 - пак шейк (слеед тренировка,иначе не)
19-19.30 вечеря - месо или риба с салата и сокче
22.00 - 150-200 грама извара с половин кофичка мляко смесена

тежа 63кг.  ,  177 см, 18g,тренирам от 10 месеца  и целя покачване на ММ ,режима го почнах преди седмица, но искам ако може да корегирате!
Благодаря

Темата беше редактирана от mitonko на 10.12.08 21:57.

11.12.08
00:50

тия корнита не са за тая фиета , по добре сутринта изяш и 3-4 яйца и пропусни яденето на тия шоколади ... направо на ядките...

не виждам ориз или картофи в меюто ти... от какво ще си набавяш бавните въглехидрати ? и аз спазвам подобна диета , но ям по 250гр ориз и по още толкова варени картофи съответно на обяд и 20 мун след тренировка заедно с пилешко/риба и салата ...

според мен обърни специално внимание на закуската.. вкарай повече протеин в нея(яйцата) , обяда и храненето след тренировка..  вечер бавен белтък...

11.12.08
12:01

добре , а става ли да си оставя шоколада,защото сам пристрастен , а на обяд със сандвича да хапна 3-4 яйца.Към закуската може ли да прибавя нещо вместо яйца,защото трудно ми влизат :?

11.12.08
16:11

казано от mitonko на 10.12.08, 21:30:

Режима ми е следния
7:00 - кофичка к.мляко 4.5% с 150 грама овесени ядки и 2 лъжици мед
9:00 - 2 корнита / 1 шоколад с натурален сок
10:30 - 100-150 грама ядки (сменям ги за да разнообразявам)
12:00 - сандвич с пилешко месо
14-14.30 протеинов шейк
16.00 - пак шейк (слеед тренировка,иначе не)
19-19.30 вечеря - месо или риба с салата и сокче
22.00 - 150-200 грама извара с половин кофичка мляко смесена

тежа 63кг.  ,  177 см, 18g,тренирам от 10 месеца  и целя покачване на ММ ,режима го почнах преди седмица, но искам ако може да корегирате!
Благодаря

Ще ти казвам подред какво не ми харесва както следва по ядения.
киселото мляко-свали %,и като за първо ядене увеличи белтъчините
2 корнита/1 шоколад-МНЕ можеш да го пропуснеш това ядене
100-150 гр ядки,можеш с тех да добавиш нещо за белтъчини.
Сандвич с пилешко-пилешкото става,стига да не слагаш на сандвича мазни “лошо неща”
1 вия пр шейк можеш и да го махнеш
ама след тренировката ти е добре-стига да е суроватка-може да ти е 2-на доза.Тоя от преди да го преместиш с тоя след ....
Месо или риба със салата-става
изварата с кофичката кис мляко преди лягане е добре.
Сега обаче ще кажа и друго.Вкарай въглехидрати повечко-ориз,картофи,леща,овесени ядки,макарони-може,връткай си ги...Белтъчините също са ти малко-вкарай повечко.

11.12.08
17:18

значи след сандвича ако добавя 3-4 аица ,  и прибавя 200 грама картови или ориз на вечеря добре ли ще стане?Предложете какво да добавя към закуската за повече белтък,но да не са яйца , защото както казах не ги обичам много ..

13.12.08
23:33

Ще ти казвам подред какво не ми харесва както следва по ядения.
киселото мляко-свали %,и като за първо ядене увеличи белтъчините
2 корнита/1 шоколад-МНЕ можеш да го пропуснеш това ядене
100-150 гр ядки,можеш с тех да добавиш нещо за белтъчини.
Сандвич с пилешко-пилешкото става,стига да не слагаш на сандвича мазни “лошо неща“
1 вия пр шейк можеш и да го махнеш
ама след тренировката ти е добре-стига да е суроватка-може да ти е 2-на доза.Тоя от преди да го преместиш с тоя след ....
Месо или риба със салата-става
изварата с кофичката кис мляко преди лягане е добре.
Сега обаче ще кажа и друго.Вкарай въглехидрати повечко-ориз,картофи,леща,овесени ядки,макарони-може,връткай си ги...Белтъчините също са ти малко-вкарай повечко.

Сега аз ще ти казвам пдоред на мен какво не ми харесва първо цялото ммляко не му е мястото сутринта овеса да се ядес  вода да прибави 5-6 яица с 2-3 жълтъка ,после ако е хардгейнер нека си остави 6околада мом4ето та даже да сложи един и след тренка .после сандви4а да е хляб бонус бял хляб ,преди тренка 4ейа си е важен по добре и рпеди и след от колкото ‘’ДВОЙНА доза след той може да освой макс 30-40 грама ти го кара6 на 60 ьда варви да хварляме ислота в кенефа ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1