12.12.08
09:28
Пичове, направих една пауза от около 1 месец извън залата. Преди седмица започнах да тренирам и мъртвата тяга ми изигра лоша шега - неразумно реших да дигна по-голяма тежест, защото ме домързя да свалям тежестите на предишния фитнесджия, направих две серии. Освен това правих коремни упражнения, а може и малко да съм простинал, понеже залата се отоплява с ТЕЦ и е мега студено. Тази сутрин се събуждам с много резки болки в кръста при движение. Не е адски болезнено, но е адски дразнещо и нервиращо. Мазах с Топогел (бълг. версия на Фастумгел). Какво да правя освен това?
Болката от страни ли е или е в гръбначния стълб? Вземи си едни лепенки за кръст от аптеката, лепват са на кръста и имат доста добър ефект, следващата тренировка загрявай хубаво, внимвай за правилната техника и живот и здраве всели празници :)
казано от Emil_mlo на 12.12.08, 10:31:
Болката от страни ли е или е в гръбначния стълб? Вземи си едни лепенки за кръст от аптеката, лепват са на кръста и имат доста добър ефект, следващата тренировка загрявай хубаво, внимвай за правилната техника и живот и здраве всели празници :)
Благодаря за съвета, приятелю! Загрях достатъчно добре, просто не съм си преценил тежестта явно... :)
Болката е в средата на кръста и първоначално болеше, сега заради Топогела малко ме отпусна, стои като схванато.
А тези лепенки още ей сега ще ида да ги взема от аптеката на блока. Весели празници!