12.12.08
22:38
Здравейте!На 17 съм, висок съм 175, тежа 55 кг, което е просто смешно.Гръдна обиколка 93, с вдишване 102.Храня се 6/7 пъти на ден, като храната е разнообразна-картофи,ориз,грах,боб,яйца,млечни продуктии т.н.,като менюто винаги включва месо(освен закуската в голямото междучасие).Тъпча се до последно,поспивам си стабилно.От тренировките мускулите ми нарастнаха, оформиха се и като цяло станах по-релефен,но стрелката на кантара не помръдва :down:
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ :-S
Добавки взимал ли си ? Сигурен ли си че си осигоряваш след тренировка прости въглехидрати и протеинче ,преди тренираовка 5-7 гр. глутамин с малко комплексни въглехидрати овес. ядки и пак протеин .Вечер рпеди лягане извара кисело мляко имат казеин бавен протеин образува гелче ..абе с 2 думи седи 7-8 часа и осигорява постоянен приток на амино и така зачети се , да не претренираш ,има мн места кадето може да се обърка ситуацията :)
И аз си мислех за претрениране,но едва ли е това,защото тренирам през ден, а след цял цикъл правя почивка 3 дни (правя го точно за да предотвратя претрениране) :shut:
П.С. Не пуша, пия доста рядко,друго не тренирам (играя волейбол,но само в часовете по физкултура).
Мнението беше редактирано от Пацо на 13.12.08 09:46.
13.12.08
12:03
А как ти е тренировката?Смисъл,как тренираш (по колко упражнения на мускулна група,серий,повторения ; с оптимални килограми ли работиш или с по-малко?) ?А и по колко седиш в залата?Това също е донякъде важно,но най-важно според мен е храната и почивката.
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 13.12.08 12:48.
Тренирам вкъщи,като тренировката ми излиза около 60-70 мин.Правя 5 упражнения за гърди,4 за гръб,4 за рамо,4 за крака и 5 за ръце (не броя коремните преси).Сериите и повторенията на всички упражнения съм ги свел към 3х10 и 3х12, като тежеста,която е използвам е нормална като за мен - не ми е лека...
13.12.08
13:14
Аха..Еми това ми изглежда като режим за оформяне (релеф).Ако искаш по-добри резултати се насочи към фитнес зала.Иначе,5 упр. за гърди ми се струват много,но незнам какви са и с колко кила ги правиш..4 за гръб е добре,4 за рамо е много според мен (аз правя 2 или 3 зависи) 4 за крака добре,и 5 за ръце добре (сигурно 3 за трицепс и 2 за бицепс?).Насочи се и към оптималната тежест с която можеш да изпълняваш чисти 7-8 повторения.Успех!