Продавам Орбитрек Елит!

Темата е заключена.
JO

16.11.08
15:03

Продавам Орбитрек Елит, страхотен избор за кардио тренировки или просто да се раздвижите малко, без да излизате от вкъщи. :)
Експлоатация: 2 месеца (подчти неизползван през това време).
Гаранция: още 10 месеца.
Област: Пловдивска

Цена: 350 лв.

За повече информация и връзка с мен GSM: 0896361779
или Скайп: lost_geimara

JO

23.11.08
00:06

промяна в цената : 300 лв.

SH

23.11.08
16:41

Заинтересован съм,тъкмо мислех за рожденния си ден да си купя точно този уред,чисто нов.Имам няколко въпроса:

Каква е причината за продажбата,уреда в добро състояние ли е?
Към уреда вървят ли 2те книжки “подаръци” ?
Как ще стане с доставката?Аз съм от Кърджали.

Ако уреда е в добро състояние,вероятноста да го купя е 90%!Ако може да направиш актуални снимки и да ги качиш в темата или да ми ги пратиш на съобщение.

JO

24.11.08
19:51

Здрастй. :)
Уреда е в идялно състояние, както казах по-горе подчти неизползван. От два месеца сме го взели, но през това време е използван изключително рядко. Причината за това, а и за продажбата, е че никой от семейството ни няма време и сили да го използва. Всеки от нас изключително много пътува, на работа, училиче, насам натам и не остава време и енергия за изразходване. :)
А относно книжките, да и те сащо си върват заедно с уреда, както и другите инструменчета за монтирането на Орбитрек.
Както споменах по-горе и гаранция си има, още около 10 месеца.
Всичко е абсолютно изрядно, но е вазможно да се случи нещо, каквото и да е гаранциата поема всички щети.

Ето и снимки на уреда (днеска ги направих) :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311766&pid=9070778

А за доставката, ще се уточним, след като ми кажеш дали си сагласен да го вземеш. Аз сам от Асеновград. :)

Лека вечер. ;)

Мнението беше редактирано от Jonny_B на 24.11.08 22:36.

08.12.08
08:29

Уреда ми хареса ако свалиш малко от цената направо го пращай все пак има и куриерска сметка.тел 0888087098

JO

08.12.08
15:14

Цената достатачно съм е смъкнал. Не виждам смисал да го правя още. Уредът е кото нов ( гарантирам както аз така и гаранцията която си е има). В зависимот от това, от каде си може леко да коригирам цената.
Даже пак в зависимост от каде си може и лично да ти го докарам (тогава цената пак ще си е 300 лв. защото разноските по транспорта ще си ги поема аз).
Надявам се да си ме разбрал правилно.
Ще те помоля каквото и решение да си взел (дали ще го вземеш или не) да ми пишеш в темата, за да знам какво да правя по нататък. Ако в момента имаш затруднения с парите или нещо такова, мога да те изчакам извесно време ( но това е само ако ми гарантираш, че ще го вземеш).

Поздрави. ;)

Лека вечер.

10.12.08
15:24

KOlko moje6 da iz4aka6 za parite 6te go vzema s sigurnost no sega idvat praznici znae6 kak e.Ako ima na4in iz4akai do 15.12.08g ako ti e vazmojno posle mi go pra6tai s EKONT S NALOJEN PLATEJ no dostavkata za tvoq smetka.Az sam ot Kozlodui -0888087098 Rumen tova e dostata4no da napi6e6 te me poznavat. Isprati go s opciq otvori i vij.Mejdu drugoto koi poema garanciqta v slu4ai na remont v smisal kade gi popravqt ne 4e e tolkova vajno no vse pak.Tova e 4akam otgovor.

13.12.08
12:48

Kakvo stana s orbotreka prodaden li e ili prosto nqma otgovor!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1