Animal M-Stack + ?

13.12.08
11:56

Здравейте.
Изпих една консерва м-стак, тия дни ми изтича едната седмица почивка и сега не знам с кой продукт да продължа. В магазина  ми казаха че обикновено след м-стак хората взимат СТАК2 или още един м-стак.
Вие какво бихте ме посъветвали?

СБ

13.12.08
12:24

M-Stak сам по себе си и без яко протеин и още поне 2-3 неща изобщо нищо няма да се получи. Защо не казваш какво друго взимаш?

13.12.08
12:49

Ами... яко протеин :).
Гледам да си докарвам заветните два грама протеин на кило жива маса :).

И само за протокола.. можеш ли да споменеш кои са въпросните допълнителни 2-3 неща? Честно казано дори и без тях съм доволен от резултатите от първата кутия. За изключително кратко време направих скок в тежестите с които тренирам.. макар визуално ( а и в сантиметри ) да не виждам разлика :).

M-Stack+Сурватка+Глутамин+...добро ядене. Нормално е да напреднеш малко на сила докато го пиеш,но после?

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 13.12.08 13:15.

13.12.08
13:16

Вземи си пак М Стак ,но добави креатин и някъв тест буустър.

13.12.08
17:03

Добави сега отново Стак, един Халодрол и Animal pak! Стой та гледай! ;)

14.12.08
00:35

казано от Питона на 13.12.08, 17:03:

Добави сега отново Стак, един Халодрол и Animal pak! Стой та гледай! ;)

Халодрол-какво е това?

СБ

14.12.08
05:54

Има 2 вида Халодрол - натурален и хормонален. Разликата е от земята до небето. Питона говори за натуралния, който съдържа DHEA,6-OXO,Divanil,Ecdysterone,Arachidonic Acid. Хормоналния вече е съвсем друга история, тук във форума има подробно описание за всеки едит от тях.
Хора, търсете!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1