13.12.08
16:00
Моля ви кажете ми някаква КАЧЕСТВЕНА тренировка за корем.Няма значение дали е трудна,просто да дава хубав ефект.Защото аз вмомента правя упражнения за корем но не са особенно ефективни...най-вече съм омазнен в долната част на корема може би за нея ми трябват повече упражнения.
13.12.08
18:43
може би ...ти трябва диета
14.12.08
08:49
абе пич-теб ти помня още първата тема с батенцата и си правя извода че тренираш сериозно горе долу 2 месеца-3 максимум.За толкова време трябва да си с някаква супер генетика,за да изкараш преса и пак няма да можеш.Така че избери си 2-3 упражнения за корем,започни да ги правиш всяка серия до отказ,пролетта започни кардио да правиш и една диета и за няколко месеца най-много ще я изкараш.Като тренираш натурално не става бързо.Ако нещо може да си вземеш и един л карнитин,но предполагам,че няма да искаш,а и не е добре още на такава възраст да взимаш добавки.ИСКА СЕ ТЪРПЕНИЕ!!!
14.12.08
17:23
казано от az100yan на 14.12.08, 08:49:
абе пич-теб ти помня още първата тема с батенцата и си правя извода че тренираш сериозно горе долу 2 месеца-3 максимум.За толкова време трябва да си с някаква супер генетика,за да изкараш преса и пак няма да можеш.Така че избери си 2-3 упражнения за корем,започни да ги правиш всяка серия до отказ,пролетта започни кардио да правиш и една диета и за няколко месеца най-много ще я изкараш.Като тренираш натурално не става бързо.Ако нещо може да си вземеш и един л карнитин,но предполагам,че няма да искаш,а и не е добре още на такава възраст да взимаш добавки.ИСКА СЕ ТЪРПЕНИЕ!!!
Ами аз бях пуснал една тема “дали ми трябва кардио”.Оказа се че ми трябва.Обаче аз съм главно умазнен в долната част на корема,най-горните 2 плочки на корема ясно са ми изразени(в горната част имам по-малко мазнини).За това че няма да стане за 2-3 месеца ми е ясно,но просто искам да правя нещо резултатно.За диета - НВД.За кардио - ще си купя домашен уред(може би)или ще бягам навън.Ами ето какви упражнения правя:
Започвам с Повдигане на краката от вис. първата серия правя 20,втората,третата,четвъртата 12-15 повторения.
След това коремни преси от лежанка с обратен наклон - 4 х 30(при всяко повторение стягам коремните мускули)
Това правя.Какво друго да добавя,и тези упражнения които правя сега ефективни ли са?
15.12.08
12:18
ами виж сега-попринцип упражненията,които правиш трябва да са обратно-последно да е повдигането-така е в повечето програми.иначе мисля,че е ок.внимавай само за гърба при обратния наклон-кръста се контузва лесно!и до отказ може да ги правиш-така се топят повече мазнини.
По-здрави