Fat Attack

BO

07.12.08
13:44

Искам да попитам някой дали е пробвал този продукт: http://www.peak.bg/Fetbyrneri/Fat-Attack.html .Също така искам да попитам какви са съставките му,защото там непише..изобщо ако някой има желание да го “разталкуваме”(ако може така да се каже)

15.12.08
15:10

казано от Boy_ на 07.12.08, 13:44:

Искам да попитам някой дали е пробвал този продукт: http://www.peak.bg/Fetbyrneri/Fat-Attack.html .Също така искам да попитам какви са съставките му,защото там непише..изобщо ако някой има желание да го “разталкуваме”(ако може така да се каже)

Здравей,
ето какво съдържа продукта:
Val-Val-Tyr-Pro-Peptid     2,1 g     100 mg
L-Leucin (BCAA)          37,1 g     1.760 mg
L-Isoleucin               18,5 g     880 mg
L-Valin (BCAA)                18,5 g     880 mg
L-Alanin                     4,7 g     225 mg

Малко инфо за Val-Val-Tyr-Pro-Peptid:
Val-val-tyr-pro пептид беше открит след като японски учени установиха, че стойностите на триглицерид в кръвта и термогенезата се подобряват при хранене с повече от 40 % съдържание на протеини и така се натрупва по-малко телесна мазнина, отколкото при бедно на протеини хранене. При търсенето на причините за този ефект, учените се натъкнаха на споменатия пептид, който се синтезира в малки количества ендогенно от протеина в червата. От друга страна, това означава, че с приемането на протеинова напитка преди хранене може да се увеличи частта на протеина на 40 %, за да се постигнат подобни ефекти.

Мнение на високо разряден спортист (не гарантирам, че не е с рекламна цел):
Когато разработиха Fat Attack през 2003 г. бях много скептичен, въпреки че всички изследвания защитаваха неговото действие.
По време на коледните празници през същата година реших да го изпробвам в желанието си да облекча за 14 дни режима си на хранене. Той подейства така изумително, че и до днес е един от моите стандартни суплементи, който приемам дори при своите пътувания. При първото ми пробно приемане през декември 2003 телесната ми мазнина се задържа точно на предишните стойности, въпреки че вземах повече въглехидрати и мазнини, а енергичността ми по време на тренировките се повиши значително. След тези положителни впечатления повиших снабдяването си с калории на 300 kcal дневно и до днес чрез Fat
Attack успявам да модулирам обмяната на веществата и то така, че допълнителната енергия да се насочва изцяло към обмяната на градивните вещества.
Томас Шой

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1