12.12.08
23:54
Ето и хранителния ми режим : 91 кг 3 год стаж (почти без прекъсване)191см
7.00 - (На гладно имам Нитроус;аурин3гр.)6 яица(3 жълтъка 6белтъка :)) 250 овесени ядки с вода и с.л. мед ;,6,9 омега (по някога половин шоколад )
9.00 - БЦАА - 5гр.Глутамин - 3гр.Адам;вит Ц500,Бета аланин - 3гр.Супер ензими 1 хап. Уей исолат неувкосен 30 гр; гайнер 60гр;3 капс.фибри от някаква трева
11.00 - 300 ориз 200 пиле гърди
13.00 - Уникалния стол на ВИАС Месце с ориз някакъв и едно кисело мляко
преди трен: 30 гр.карбо Гейн(комплексни въгл)30гр. уей ;БЦАА-5 гр;6-7 гр Глутамин ; 5 гр монохидрат сега(че съм в поддържа6тата фаза) 3 гр таурин ;Нитро 5гр.; Флакс ойл сеед
след трен 20 Карбо Гейн(комплексни въгл)30 Уей БЦАА-5 гр;2-3 гр Глутамин ; 5 гр монохидрат сега(че съм в поддържа6тата фаза) 3 гр таурин ;10 гр казейн;
18.00 филе риба тон 160 гр по някога 50-100 гр картофки(варени)
19.00 Пиле 150-200 гр
21.00 ЗМА 3 бр 1 мелатнин 3 мг
22.00 15гр уей ;30 гр казеин 5 бцаа ;5-6 глутамин ;2-3 бета аланин ;флакс сеед ойл;
Всичките добавки са на НОУ
Малко съм се филмирал с тях т.к. до сега съм нямал възможност да взимам добри , но ще ги понамаля .
Качвам идеално по 3-3.5 кг на месец ,а и силата варви мн добре ,въобще мн съм доволен от фирмата като цяло ,но и храната ми е желязна смятам до 100 кг да се закарам в рамките на 4-5 месеца (при положение че съм бил вече толкова мин зима (леко омазнен))
За сега за 2 месеца съм качил 6.5 кг и доста сила.Доста съм прочел преди да си ги взема тези добавчици и всичко се пие с конкретна цел , обаче ...
Основни претиснения са ми че доста протеин имам в добавка и въобще доста добавки имам :3 големи пакета и окло 15 по малки оранжеви кутичици
разчитам че са на добра фирма и са чисти и добри .Не пия , не пуша (преди съм си попийвал) , но сега и парички съм заложил та нямам как :)
По-здрави , въпроси нямам само едното претиснение ,все пак на 1во място след Масата е здравето :)
здравословно ли е .
13.12.08
09:32
-За храненията на прах няма какво да се притесняваш при положение че имаш 4-5 добри яденета,но ми се струва че калориите ти са малко (за да растеж ти трябва освен достатъчно протеин,но и калории,ето от тук си ги сметни http://www.bb-team.org/articles/914/ ),ако не ти стигат вкарай например 100-150 гр ядки (орехи,лешници,бадеми,(фъстъци))... разхвърляни покрай яденетата на прах
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 13.12.08 09:33.
Мерси за отговора АйрънФриик ,качвам идеално 3,5 кг на месец ми стигат ,перфектни са ми.Не искам повече защото ги качвам на мазно и после лятото го ям докато го сваля :)
Не ми харесват тези дози протеин по 10/15 грама.Вкарвай шейкове от по 30-35 грама уей преди и след трен.Преди лягане можеш 40-45гр. Казеин.
Голямо момче си :)
1во.Супер ензимс съм ги позлвал и доколкото помня трябваше да се взиамт с храната,а ти ги пиеш след 2 часа.. ?
2ро”след трен 20 Карбо Гейн(комплексни въгл)30 Уей БЦАА-5 гр;2-3 гр Глутамин ; 5 гр монохидрат сега(че съм в поддържа6тата фаза) 3 гр таурин ;10 гр казейн;”
Тк не разбрах взимаш 5гр БЦАА и 10 гр казеин ли ? Аз бих вкарал още протеин на прах :)
3то В следтренировъчното хранене сложи щедро месо и въглехидрати.Рибата тон бива,ама картофите според мен са малко а и ги чдеш понякога.След трен. ЯКО ПЛЮЩЕНЕ трябва :)
4то Това пиле в 19ч ми е малко странно.Само 1 час след стабилното ядене,а и чисто пиле.Аз бих го добавил към предното или да го изтегля на малко повече време след него :)
И според мен няма какво да се притесняваш от прахчетата,екстра са си :)
Много ивсе хубави добавки!Браво!