Всичко за креатина тук

Темата е заключена.
LE

29.03.04
18:39

Мястото за вашите въпроси свързани с Креатина.

30.03.04
01:09

Sigurno iska6 da kaje6 “za kreatina”  :D Kakto i da e.
1.Iskam da vzimam creatin i se 4udia ima li niakakvi strani4ni efekti? (Niama da go predoziram, taka 4e tova otpada.)
2.Dali vliqe lo6o na 4ernia drob?
3.Pi6e, 4e 6te ka4a 2-5kg ot nego za mesec. Ako e vqrno i ka4a primerno 5 kila, sled kato napravia po4ivka ot 1-2 meseca i pak po4na da vzimam dali 6te ima podoben rezultat? :roll:
4.Zaduljitelno li e da si vzema i glutamin s creatina?

LE

30.03.04
01:17

Странични ефекти няма.Проблеми с черният дроб можеш да имаш само ако не направиш пауза от две седмици след два месеца прием защото започва да се отлага или образува незнам точно,креатинин.
не е задължително да се взима с глутамин,но с глутамин ще удариш с един куршум два заека.Незнам дали след повторен прием има същият ефект.

30.03.04
01:21

Vika6 2 meseca da go vzimam. 1 mesec zarejdane po 10gr na den i posle 1 mesec po 5gr? ili 2 semici 20gr, 2 sedmici 15, 2 sedmici 10gr i 2 sedmici 5gr?

LE

30.03.04
01:26

Малко ми е трудно да ти отговоря,защото не съм приемал никога креатин.Но ти обещавам утре да ти дам инфо защото се сещам къде имам отговор на въпросите ти 8) Е сигурно дотогава и някои друг ще постне.

DO

30.03.04
10:35

ami az li4no ne sam pil kreatin no navsqkadesam 4el 4e moje da se pie edna sedmica po 15grama(zarejda6ta) i posle 3 sedmici po 5 grama
sled tova po4ivka ot 2 sedmici do 4 i ako iska6 pak
no mislq 4e 6te ima nai-golqm efekt ako go kombinira6 sas l-glutamin i amini kiselini za predpo4itane 2700 na universal

30.03.04
12:11

lasno nema, похвално е това за темите които отвори,но вече се изписаха доста неща по тези вьпроси,че трябва да видя и аз какво сьм писал по тях за да не си пишем едно исьщо нещо.Може би трябва ше да се сетим по-рано :o

LE

30.03.04
12:19

Отворих темите точно заради това,защото ти пишеш еди къде си нещо за креатина,аз пиша еди къде си нещо за креатина,другия пише еди къде си нещо за креатина.После някои вижда първата тема попаднала му за креатин вижда че там няма отговор на неговият въпрос и веднага поства,а примерно отговора не е в моя пост а в твоя но тои не е проверил там.Или пък влиза новобранец и вместо да види точна тема за креатин и там да има събрани много мнения и преди да постне вече да знае отговора,то този новобранец трудно се ориентира в 1001 теми с заглавия от рода на-”Имам въпрос”;”Как се пие”:Как да Пия Креатин С ГЛЪТАМИН” или още по зле.Сега просто човек няма избор или научава от този пост преди да пита или после пита и научава и всеки със същият въпрос научава преди да поства.................тоест разбрахме се 8)

30.03.04
14:16

Ama 4etah, 4e cikula s creatin bil 2 meseca. Samo 4e izliza prekaleno skupo :(  po 20gr na den za 2 sedmici, 15gr na den za 2 sedmici, 10 gr na den za 2 sedmici i 5 gr na den za 2 sedmici. Tova sa 700gr creatin!( 150kg meso :D )  A glutamina ve4er li da go pia ili sled trenirovka? Pi6e, 4e predi lqgane uveli4aval otdelqneto na hormona na rasteja…. Ako dobavia i aminokiselini 6te se razoria :(  Ne az de ama roditelite mi. A mi triabva i protein nekuv. Ta neznam s toia creatin mnogo 6te me zakopae.

30.03.04
14:46

Та аз точно това казвам че не сети някой по-рано.Исега виждам някакви мнения за цикли които според мен са излишни.Все пак за човек занимаващ се с бодибилдинг са му достатьчни и 5гр. на ден.Тези зареждащи фази се правят за сигурност за да се натрупа по-бьрзо в мускулите.Аз лично го пия 5гр. на ден 1-2 месеца и един почивам.Резултата си е супер.Другото е излишно и скьпо :lol:

30.03.04
17:02

6te si vzema 150g creatin i 150g glutamin. 6te gi pia po 5g na den za 1 mesec. Tova stiga spored men. 6te si pia i 1 mnogo hubav surovatu4en protein i tova 6te e. Vse pak sum slabi4uk i mislia 4e 6te naddam dostatu4no i s malki dozi creatin. Mersi za otgovorite na vsi4ki.

LE

30.03.04
18:43

Сега да ти кажа за креатина както ти обещах.Между другото прочети статията в бб-теам.орг
1.не го приемаи с кофеин
2.не го приемаи с топли течности
3.не го дръж повече от 15 минути в вода
4.приемаи с декстроза или глюкоза

Повечето препоръчват зареждаща фаза така че наи добре пробваи с нея.Може би 15-20 гр. около 10 дена,после 2 седмици по 10 гр. и после поддържаш с по 5гр.Това е много условно,така че потърси още инфо.Внимаваи с фирмата,специално за креатин ти препоръчвам да не се опираш на българска.

eeeeeeeeee…............mai nema da zaminawam :roll:

30.03.04
21:27

Samo posledno da pitam. Pro4etah, 4e predizvikval rak… Neznam ot golemi dozi ili ot produljitelna upotreba. Pi6e6e, 4e ne e dokazano, ama neznam. Kakvo 6te kajete? Ima li vuob6te niakakvi slu4ai za razboleli se ot rak ili s drugi seriozni posledstvia hora? :roll:

JO

30.03.04
22:09

to4no zaredi tova se kolebaq.Ako naistina pri4inqva rak edva li shte si vzema kreatin.Dano ne e vqrno.

LU

31.03.04
00:01

Момчета въобще не се връзвайте на тия глупости за рака,няма такова нещо :)

LE

31.03.04
00:13

Оффффффф както някои беше казал в съвременния свят може по 1000ляди начини да хванеш рак,гарантирам ти че няма да е точно от креатина!

31.03.04
00:23

Ti nali 6te6e da zaminava6 :D A za raka to e iasno de, ama kato sum vzimal samo protein do sega i to za 3 meseja se 4udia kak 6te se 4ustvam sled creatina. Zatova iskam da polu4a max info, koeto vie mi davate. Mersi za vsi4ko.

ВН

31.03.04
14:42

Преди около годинка прочетах едно страхотно изследване за причините за появата на рак. Тъжното е, че ... единственото въздействие при което шанса да хванеш рак е пренебрежимо е тов ана топлината, всичко друго - радиация, UHV, химиострес, емоционален стрес, електромагнитни полета, радиовълни, постоянни монотонни звукови въздействия в определени честоти и пр и пр. Така, че майката му е в разнообразието. Ротирайте за здраве :D !

GR

03.04.04
16:50

пил съм креатин няколко пъти, прекъсванията съм ги правил на 2 месеца и малко. почивката месец-два. малко падат килограмите-както при тежестите, така и когато се кача на кантара.
искам да попитам, нормално ли е 2-3 седмици след като съм спрял приема на креатин да съм на върха на възможностите на силата си?
пил съм и глутамин, но никога в комбинация с креатина. сега мисля да ги комбинирам. така че идва и втората ми питанка - как да ги комбинирам, кое да взимам първо и разбира се дозировката.
креатина го приемам преди и след тренировка по 6-7гр.

10х предварително и поздрави на всички  :lol:

03.04.04
20:09

Мисля, че тук ще намериш точния отговор:
http://www.flexonline.com/nutr/23

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1