Треска

TH

30.11.08
00:29

незнам дали темата е на място но щте питам.изчезва ли мусколната треска някога.
това е най-големия ми зор.2-3 дни след трен. се чувствам ужасно мусколни болки по цялото тяло :(

AZ

30.11.08
08:09

след тренировка пиеш един аспирин и си готов.Иначе да имаш треска е добре,значи мускулите се съкращават и ще растат :)
Може и за да ти мине ,когато имаш да ги натовариш малко пак с бягане например,но от това няма файда-защото мускулите трябва да почиват.
И също внимавай с претренирането.

30.11.08
11:24

Говоря наизуст, може и да бъркам, но аспирина май не действа положително на анаболните процеси...(пак казвам може да бъркам, върти ми се някакъв спомен в главата, чел съм някъде...). Според мен не успяваш да възстановиш. Как се храни, как тренираш,взимаш ли добавки и какви са те?

30.11.08
13:26

Виж,това е нещо ново-може и така да е.Аз по пронцип никога не сьм вземал аспирин,защото муслулната треска ми харесва.Преди време тренирах друг спорт и аспирина го ползвахме,ама за бодибилдинга не знам-може и да е противопоказен.Ако някой има инфо за това-да сподели.

TH

30.11.08
13:33

бях преустановил тренировки за 3 месеца поради травма  но от седмица започнах отново храня се по  7 пъти не вземам добавки

30.11.08
14:07

мускулната треска е отговора на тялото след физ.натоварване... млечна киселина навлиза в мускулните влакна и ги дразни от там е  и болката, но не виждам какво толкава те притеснява...

30.11.08
14:19

казано от TheBigest на 30.11.08, 13:33:

бях преустановил тренировки за 3 месеца поради травма  но от седмица започнах отново храня се по  7 пъти не вземам добавки

Е повече от нормално е след 3 месеца без тренировки сега да имаш мускулни трески две-три седмици, докато влезеш в ритъм.

01.12.08
05:48

Всеки да спре за повече от 3 седмици ,при първото натоварване има мусколна треска . Щеш,нещеш това е положението . Метод за пълното и махане няма . Има начини, които по някакъв друг принцип променят други фактори , като въстановяване, преуморяване и др .

DO

07.12.08
22:16

С тия аспирини след всяка тренировка...:(

08.12.08
15:34

При мен голямата треска е само в първите тренировки на всяка мускулна група след пауза от над една седмица.В по-нататъшните тренировки става по-слаба.Ако си начинаещ така е няма как.Аз заради треската обезболяващи не мисля да пия,аз така си знам щом след тренировка в мускулите ,с които съм тренирал имам треска значи съм си свършил раотата.

08.12.08
16:25

пичага ако ти бяха наред тренировките мускулната треска щеше да е приятна щом тялото ти реагира негативно значи нещо не е както трябва или тренировките или храненето я кажи как тренираш и как се храниш ?

15.12.08
22:21

Говоря наизуст, може и да бъркам, но аспирина май не действа положително на анаболните процеси...(пак казвам може да бъркам, върти ми се някакъв спомен в главата, чел съм някъде...). Според мен не успяваш да възстановиш. Как се храни, как тренираш,взимаш ли добавки и какви са те?

Стоянчо а 200 % си прав .Млечната киселина антиоксидант и спомага за зарастването на миофибрилите (това което разкъсваме при тренировка ,а именно производната на мускулач).И аспирина притъпява чуствителността на невроните и в частност на аксоните от тях в смисъл не достига сигнал че мускула е навреден и трябава да се възстанови . Това е което помня от часовете по биология в 10 клас :) И учителката по физкултура казваше че не бива .таурина противно на очакванията е Nervous System health и успокоява Това от мен .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1