нацепена кожа

06.11.08
12:11

искам да попитам дали някои може да ми помогне .... миналата година претарпях рязко покачване на килограми и кожата ми на места се нацепи може ли да се направи нешто ?

FZ

06.11.08
12:43

казано от D_A_N_G_E_R на 06.11.08, 12:11:

искам да попитам дали някои може да ми помогне .... миналата година претарпях рязко покачване на килограми и кожата ми на места се нацепи може ли да се направи нешто ?

Това са стрии
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31005/

06.11.08
16:25

Не!
—————-

Със времето би трябвало да поизбледнеят и може почти да не си личат,както е при мене.За премахването мисля че освен пластична хирургия друг начин няма с каквото и да се мажеш не става.Гледай да не се появяват нови.Интересувай се в аптеката за такива кремове.

07.11.08
11:16

Стриий. Позната история. Аз се мажа с палмово масло и мога да кажа че има резултат. Консултирай се с дерматолог за да вземеш най-правилното решение.

DO

07.12.08
22:22

При мен помага едно наистина ефективно мазило-Strechmarks на RUBELLA…Трябва да го има...но ако са стари самите стрии няма да има много ефект.

Мнението беше редактирано от donscot на 07.12.08 22:22.

15.12.08
22:24

А за мен са красиви :) поне на местата кадето ен се виждат , мн се кефя катос е напраскат до червено .Гадно е ,но и да ги мажа не помага тъй че по-добре да им се радваме

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1