Сила в хоризонтална лежанка

16.12.08
10:45

На кратко:
долна лежанка- 60кг х5
горна лежанка-80кг х1
хоризонтална лежанка - едва успявам серии с по 60кг, даже са ми много...
Стаж - вече 2 месеца, но не вдигам никаква сила в хоризонталната лежанка, а на другите лежанки качвам сила и благодарение на тях имам прогрес в гърдите. Преди това имам около 1 година стаж в залата и си връщам старата форма, но горе долу положението беше същото с хоризонталния лег. Бих казал, че гърдите са ми най-слабата мускулна група и затова я слагам 1ви ден с два дни почивка преди тях. Обикновенно ги тренирам с бицепс, като за гърди правя 3 или 4 тежки упражнения. Мисля, че нямам грешки във възстановяването или тренировките. Къде бъркам тогава?

Да не мислиш,че 2 месеца са много? Не си давай зор с много килограми.”горна лежанка-80кг х1” и какъв според теб е рз-тата от това едно повторение?-никакъв не е.По-добре с по-малки тежести,но качествена тренировка,отколкото изсилване с големи тежести и контузии...

16.12.08
13:29

Наистина е раничко за прогрес, но не се отчайвай. Прави упражненията правилно с по 6-8 повторения и ще тръгнат няма начин да не стане.

16.12.08
15:52

най-важното е да си сигурен ,че я правиш правилно и да  са ти добре храненето и почивката.Ти колко кила си ?

16.12.08
17:13

Като си го сложил като трето упражнение, ти какво очакваш - сила?

16.12.08
17:29

Като го правя ми е първо упражнение по принцип. Това с 80кг х1 на горна го дадох като пример за по-голяма сила в горната лежанка,а по принцип еденици не правя. Иначе съм към 73-5 кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1