издутина

17.12.08
14:23

искам да ви попитам .. :/ понеже ми се появи някаква издутина в лявата част на корема когато преди 2 седмици някъде правех тяга.. ме заболя .. и бях с дънки със стегнат колан .. и ме болеше по време на тренировка после ми мина не ме е боляло отдавна но ми стои подуто от лявата част на корема от какво може да е ;/ стаж 2 месеца близо.. 17 годишен

17.12.08
14:58

без снимка само можем да гадаем,а пък и да има снимка пак няма гаранция ,че някой ще ти оцели проблема.Ако е на зор работата ходи при личния.

FZ

17.12.08
14:59

казано от beyou-to на 17.12.08, 14:23:

искам да ви попитам .. :/ понеже ми се появи някаква издутина в лявата част на корема когато преди 2 седмици някъде правех тяга.. ме заболя .. и бях с дънки със стегнат колан .. и ме болеше по време на тренировка после ми мина не ме е боляло отдавна но ми стои подуто от лявата част на корема от какво може да е ;/ стаж 2 месеца близо.. 17 годишен

Задължително отивай на доктор !
Mоже да е херния

17.12.08
15:07

до сега не ми е правило проблеми .. и за това не съм годил .. но найстина ще отида да не вземе да се окаже нещо сериозно мерси

17.12.08
15:35

Ем и аз бях така . Без те плаша - херния .

17.12.08
15:39

е айде стига де :Д и кво .. опререираха те и колко време неможеше да тренираш ?

17.12.08
15:41

Ем лекарите казаха 3 месеца не трябва да дигам , ама аз след 1-ят ходих на лостове. Ако найстина е херния ( все още никой нз ) кажи ти сложат платно . Така няма начин се изсипеш пак от тази страна .

17.12.08
15:45

още утре отивам до  пирогов ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1