17.12.08
17:20
свалих около 40тина килограма за 3 месеца, кожата ми поувисна при ръцете в областта на трицепса, бедрата отвътрешната страна, коремната област долу под пъпа и долната част на гърдите главно външната долна.. тренирам вече почти година, пооформих се бая, забелязвам много лека промяна само в кожата на ръцете... дръгата си стои така и ме дразни адски много... не е пречещо много, но си я има... правя упражнения с максимални килограми и серии макс до 8 повторения, за да напомпам мускулна маса. кожата на корема ми е ясно, че няма да се оправи сама, но другата ще се свие ли наистина ? защо толкова месеци вече няма резултат или е може би страшно минимален ? какво да направя с гърдите ? горна, средна част ги напомпах здраво вече, като желязо са, но пот средата надолу се едно нямам мускул... мека кожа, която някак продължава настрани към гръдния кош... има ли някакви мазила които наистина помагат или някакви упражнения ? моля :(
17.12.08
17:28
А как ги свали и кой ти каза да ги свалиш толкова бързо.
свалих ги с много карио във фитнес залата и минимално хранене :) но все пак това вече е свършено... знам, че сега си “сърбам попарата”, но ако някой може да помогне с нещо ще съм много благодарен :(
Кожата има способността да се свива, но този процес е много бавен. Невъзможно е да изпълниш увисналото с мускул, защото за това се иска много тъкан. Операцията е вариант, но това не го препоръчвам, освен ако положението не е зле. Кремове и мазила също е пари на вятъра. Принципно плуването, т.е. водата свива кожата, лятото морето, солта...но всичко това би помогнало малко. Свикни с мисълта и това е.
говорих с хирург, цитирам ” ръцете и краката не са болка за омирачка, корема ще ти го орпавим, не се притеснявай ” като питах за цена той каза 3300 лева... та отказах се :) остава да се надявам на естествено свиване, но няма ли някакъв начин нещо да помага наистина ? упражнения, тренировки, кремове итн ?
искам и да питам още нещо.. задържах се на тези килограми и не искам да падам под тях. вече няколко месеца ги пазя. спрях цялостно кардиото... не знам да продължа ли с някакво или не ? искам да си изчистя мазнините доколкото мога, защото въпреки че стигнах до нормално килограми си имам доста мазнини, и да се дооформя, но в същото време се опитвам да натрупам повече мускулна маса, защото поне аз смятам, че на местата където ми е проблемна кожата с повече мускулна маса ще изглежда една идея по-добре. и в такъв случай кардиото май пречи ?