15.12.08
19:31
Някой може ли да ми каже рецепта за някакъв протеинов шейк който мога да пия по всяко време за допълнително подхранване
Казаха ми да смеся 1лажица глюкоза 500гр. мляко едно сурово яице и да ги разбия с миксера.Ако някои го е пробвал кажете дали е добро
И какво според теб се получава? Калорийна бомба или храна от ново поколение за казармата? Ако ти трябва протеин, махни глюкозата, яйцето и изпий млякото! ;)
18.12.08
11:50
Чудя се кога ще се спре с тези сурови яйца?! Ясно не ви е страх от натравяне, но яйцата се усвояват по пълноценно след термична обработка!
казано от Любомир_Иванов на 18.12.08, 11:50:
Чудя се кога ще се спре с тези сурови яйца?! Ясно не ви е страх от натравяне, но яйцата се усвояват по пълноценно след термична обработка!
Абсолютно съм съгласен! Суровите са само за почитателите на Роки.
19.12.08
08:53
казано от Петров на 18.12.08, 15:02:
Но като стане въпрос за пиене мога да изпия 50,а да изям - не повече от 6 ;)
19.12.08
09:48
казано от MI5 на 19.12.08, 08:53:
казано от Петров на 18.12.08, 15:02:
Но като стане въпрос за пиене мога да изпия 50,а да изям - не повече от 6 ;)
Да, и да изсе..ш 50! Какъв е смисъла да бомбандираш храносмилателната си система с трудно усвоим белтък и то в такова количество! Ако имаш запек има и по-безопасни лаксативни средства :) И между другото в 6 големи белтъка + 1 жълтък има към 30гр. протеин, намаш и нужда от повече на 1 прием.
Оставете суровите яйца дайте ми някаква рецепта за шейк за покачване на мусколна маса ,който да се приготвя с домашни продукти .