Проблемен проблем при храненето :)

17.12.08
09:15

В период на покачване съм на ММ...И здраво блъскам храна и в залата...

Проблема ми идва, че не мога да оваладея газовете... Не се смейте...Просто след толкова много яйца на ден, мръвки и  т.н и съм като оръдие...

Най-големия проблем е че уча и работя... и е многооо кофти... Добре че в работата съм сам, защото като се изпусна став неприятно и почвам да проветрявам...

Дайте съвет..В момента пия Еспумизам 3х2капсули...Обаче нещо не помага макар че не съм сигурен че е за това.... Хелпп :):)

17.12.08
10:36

Вземи си храносмилателни ензими, Еспумизана е точно за метеоризъм, но не разрешава проблема, а само го прекрива!
С какво друго се храниш, през колко време, може да претупваш и от там да не усвояваш.... Някои зеленчуци и плодовите алкохоли също предизвикват метеоризъм

Мнението беше редактирано от Ambriel на 17.12.08 11:00.

17.12.08
15:28

казано от Cedar на 17.12.08, 10:36:

Вземи си храносмилателни ензими, Еспумизана е точно за метеоризъм, но не разрешава проблема, а само го прекрива!
С какво друго се храниш, през колко време, може да претупваш и от там да не усвояваш.... Някои зеленчуци и плодовите алкохоли също предизвикват метеоризъм

Не употребявай алкохол..Никога и по никое време...

За момента хапвам по малко зеленчуци...Пловдовете също са малко...1-2 банана, мандаринка, портокал...

Ами в момента храненето ми главно е от мръвчици и то на малки дози през 2-3 часа...Хапвам към тях и картофи, оризи и т.н...

Яйца също доста.... По 5мин. на ден... Като примерно за закуска ги редувам...

Еднатав сутрешна закуска ми е 200-300гр. овес с мляко... Другата ми е 7 яйца-2жълт... С малко ядки и примерно тази сутрин салам и кашкавал с типов хляб..

Между храненията кашкавалче, някоя пържолка дъвча...Сурови ядки без сол....
Като си удрям и по няколко дози протеин..

82кг. 21++г. :)
ТОва е...Еспумизама имам още за 2 дена...ама ефект мн. малък..

17.12.08
15:34

казано от Sioks на 17.12.08, 15:28:

казано от Cedar на 17.12.08, 10:36:

Не употребявай алкохол..Никога и по никое време...

За момента хапвам по малко зеленчуци...Пловдовете също са малко...1-2 банана, мандаринка, портокал...

Ами в момента храненето ми главно е от мръвчици и то на малки дози през 2-3 часа...Хапвам към тях и картофи, оризи и т.н...

Яйца също доста.... По 5мин. на ден... Като примерно за закуска ги редувам...

Еднатав сутрешна закуска ми е 200-300гр. овес с мляко... Другата ми е 7 яйца-2жълт... С малко ядки и примерно тази сутрин салам и кашкавал с типов хляб..

Между храненията кашкавалче, някоя пържолка дъвча...Сурови ядки без сол....
Като си удрям и по няколко дози протеин..

82кг. 21++г. :)
ТОва е...Еспумизама имам още за 2 дена...ама ефект мн. малък..

Нямах предвит алкохол, а плодови алкохоли....
Спорет мен да си вземеш ензими. Еспумизана го остави....ето:  nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=46

Мнението беше редактирано от Ambriel на 17.12.08 16:11.

17.12.08
21:56

Ауу сега парички и за ензим....

Нещо някакви хапчета против газове няма ли...

Ей го днес ядох и зеле и стана съвсем опасна ситуацията...

При този хранителен режим дали тия ензинми ще ми помогнат.. Просто много пари съм дал и не ми се дават още на вятъра..

18.12.08
06:59

На вятъра ли? Че ако разсъждаваш така няма смисъл да правиш каквито и да е режими....предполагам пиеш и друго, за да казваш ” и ензими ли сега” - и то ли е на вятъра? Аз лично почти цялата си заплата я давам за храна и добавки.
Е няма какво да те поучавам - ти си знаеш...

18.12.08
11:44

И аз бая много пърдя :D

18.12.08
20:41

Всъщност колега доста си прав и грешката е моя :)

Наистина освен че се храня доста стабилно вземам и доста добавки в момемнта :)

Предполагам тези ензими доста ще ми облекчат храносмилането и ще помогнат на усвояването и на всички хранителни добавки :)

Др. седмица ще правя поръчка и ще си ги поръчам :)

19.12.08
07:06

казано от Sioks на 18.12.08, 20:41:

Всъщност колега доста си прав и грешката е моя :)

Наистина освен че се храня доста стабилно вземам и доста добавки в момемнта :)

Предполагам тези ензими доста ще ми облекчат храносмилането и ще помогнат на усвояването и на всички хранителни добавки :)

Др. седмица ще правя поръчка и ще си ги поръчам :)

:) Колежка съм.....а ензимите ще ти помогнат най-вече за храносмилането

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1