19.12.08
17:06
Така.Искам да попитам какво да пия за да покача маса,като ограничението е около 150 лв месечно.Смятам да пия:
Креатни Монохидрат(Olimp Labs)+Гутамин+СУроватка 80 или 100 %(обмислям между ProNutrition i Scitec).6 хранения дневно като горе долу :500 гр картофи,500 гр ориз,около 300-400 гр месо(редувам свинско телешко и пилешко),макарони около 200 гр,царевичен corn flakes и горе долу това е.Няма да изброявам точно какво ям.
Само да кажа че това ми е втория цикъл с креатин.От първия сум доволен.6 седмици+зареждащата по 10 г(зареждане 20)+суроватка и съм отгоре с около 8 кг,като единственно силата леко намаля.Втория цикъл с Креатин смятам да е 4 седмици обратна пирамида,тоест 1-20,2-15,3-10,4-5.Какво ще кажете за това?
Стаж - 4 месеца.
Възраст: - 26 години
Ръст: - 186 см
Тегло: - 85 кг.
Защо така никой не изказва мнение.Горе долу хващам работите,но когато чета из форумите и след това като отида в магазин за суплементи и се схващам.5 човека-5 мнения.Затова ще е добре някой да изкаже мнение.Ако е състезател още по добре
казано от Linkos на 19.12.08, 17:06:
500 гр картофи,500 гр ориз,около 300-400 гр ,макарони около 200 гр,царевичен corn flakes
Това са страшно много въглехидрати сигурен ли си че това са грамажите или си объркал?И можеш ли да я изядеш тази храна?Много е.
Белтъчините в храненето ти са малко, 300-400 г месо не са достатъчни.Добави яйца, извара, риба,ядки.Също така и зеленчуци, може и плодове.Думите “цикъл” и “пирамида” е меко казано смешно да се употребяват за креатин.След зареждащата фаза повече от 10 г дневно няма смисъл, т.к. не се усвоява.Така, че “пирамидата” която си си направил е напълно безмислена.Пий креатина според указанията на опаковката.За 150 лева аз бих си взел 5 паунда суроватъчен протеин, който стига максимум за месец.И суроватъчен протеин от 100% няма.
Мнението беше редактирано от Aquiles на 20.12.08 10:34.
Разбрах!Ще увелича белтъците.А за храната:500 гр ориз не са много,горе долу 1 супена чиния.а за картофите най лесно се ядат на картофено пюре.писва но няма как трябва да се приема.при това не ям хляб.Случва се рядко и по този начин освен че не се наяждам поемам нужното ми количество съставки.За креатина разбрах.Ще го пия по 10гр.Зареждаща правих предния път.Пих 6 седмици+зареждаща.Сега почивам 1 месец и пак ще го джитна по същия начин.И без това съм доволен от резултатите предния месец,само че сега вместо суроватка ще пия въглехидрат а суроватката преди тренировка само.Също така глутамин и се чудя за триабестан на прах(незнам как му беше латинското название Tribulus Teresis ili neshto takova).Това е!